Technologie en innovatie

Nissan's belofte voor auto's aan het eind van de levensduur

Niets is voor altijd! Op een dag heeft een Nissan het eind van zijn levensduur bereikt. Hoewel hij niet meer geschikt is voor dagelijks gebruik, is hij nog niet helemaal waardeloos: iedere oude auto bevat dure grondstoffen die opnieuw in het productieproces gebruikt kunnen worden.

Conform de regels van de EU en de regel Eind levensduur voertuigen wordt Nissan-eigenaars de mogelijkheid geboden hun voertuig gratis aan te bieden voor recycling aan het eind van de levensduur.

Voor elke nieuwe auto wordt een verwijderingsbijdrage. Deze verwijderingsbijdrage gebruikt ARN Auto Recycling om auto's aan het eind van hun levensduur duurzaam te verwerken. Dankzij de verwijderingsbijdrage kan ARN Auto Recycling erop toezien dat:

•    auto's op een milieuverantwoorde manier worden gedemonteerd en verwerkt,

•    het wettelijke vastgestelde recyclingpercentage van 85% wordt gehaald,

•    de bijdrage aan een duurzame samenleving wordt verhoogd.

Uw auto wordt gerecycled volgens de hergebruiks-, recyclings- en hersteldoelen die zijn opgesteld in de regel Einde levensduur voertuigen.

Kijk voor informatie over het inzamelings- en recylcingnetwerk van voertuigen in uw regio op de website van ARN Auto :
http://www.arn.nl/ARN-Auto-Recycling/Uw-oude-auto-inleveren of bel ARN Auto Recycling te Amsterdam Zuidoost op (020) 6613181.

Als u extra informatie wilt over de recycling van uw Nissan ELV, stuurt u ons dan een e-mail op Netherlands@nissan-services.eu

ONS MERK NISSAN