Technologie en innovatie

CO2 UITSTOOT VERMINDEREN: ELEKTRISCH PROGRAMMA

     Nissan bedenkt innovatieve manieren om de manier waarop we ons verplaatsen te veranderen en is toonaangevend op het gebied van milieubehoud. Lees hoe de elektrische revolutie ieders leven kan veranderen…

 

NISSAN EV-PROGRAMMA

Wij denken dat er iets gedaan moet worden aan de CO2-uitstoot. Dit moet niet alleen gereduceerd worden, maar het liefst helemaal niet meer geproduceerd. En hoe kan iedereen hiervan profiteren?

ONZE ELEKTRISCHE AUTO'S

Bekijk wat we maken – en wat we niet maken. Ontdek hoe ver we al zijn met onze elektrische modellen en welke plannen we voor de toekomst hebben.

HOE WIJ U DAAR KRIJGEN

Bekijk wat wij u binnenkort gaan laten zien. En lees hoe onze elektrische auto’s meer zijn dan u denkt – en u meer geven dan u verwacht.

ELEKTRICITEIT TUSSEN ONS?

Wilt u op de hoogte blijven van de elektrische revolutie? Het kost u geen stroom.

Door Nissan per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Nissan staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voortijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.