CROSS-OVERS
GAMMA PAGINA

De cross-over auto's van Nissan geven u de beste combinatie van prestaties
en efficiëntie dankzij de Pure Drive-motoren en innovatieve
technologieën zoals de X-Tronic transmissie van Nissan. Bovendien bent u met All Mode
4x4-I iedere onder grond met gemak de baas,
waardoor u zich altijd, in alle omstandigheden zelfverzekerd voelt.

GEMAAKT OM OP TE VALLEN

De cross-over auto's van Nissan zijn ontworpen om eruit te springen; ze zijn gedurfd en atletisch met dynamische lijnen, hoge wielkasten, kenmerkende ledlampen en een V-vormige grille. Daarnaast zit u in de bestuurderspositie hoog boven de weg voor ultieme zichtbaarheid, en om gezien te worden.

DE ALLERBESTE PRESTATIES

Nissan cross-overs zitten vol met technologie zodat u digitaal verbonden bent terwijl u veilig en in controle blijft. AVM - Vision 360° en het SafetyShield werken als een tweede paar ogen om u bewust te houden van uw omgeving en te waarschuwen voor obstakels rondom uw auto. De superieure chassiscontrole van Nissan betekent ultieme stabiliteit in elke bocht. En verder? Blijf op de hoogte met NissanConnect dankzij geavanceerde navigatie, inclusief toepassingen als Google Points of Interest. Geniet van entertainment via Bluetooth, krijg toegang tot vele digitale radiostations en blijf in contact met de wereld om u heen terwijl u rijdt. Het is echt het complete pakket.

DE BESTE TECHNOLOGIE
VAN NISSAN

De motoren in de cross-over auto's van Nissan geven u de beste combinatie van prestaties en efficiëntie dankzij innovatieve technologie zoals de X-Tronic transmissie van Nissan. Bovendien bent u met All Mode 4x4-I iedere ondergrond met gemak de baas, waardoor u niets inlevert en altijd geniet van het beste van twee werelden.