UW VERHAAL BEGINT HIER
MET NISSAN X-TRAIL

Kent u die stem van binnen die roept om avontuur? Volg deze met de nieuwe Nissan X-TRAIL, de crossover ontworpen voor grote en kleine avonturen.

Prijs v.a.:

€ 28.250,- Help: Deze webpagina's zijn geproduceerd aan de hand van prototypes die op autosalons werden tentoongesteld. De genoemde prijzen en technische gegevens zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de definitieve homologatie.In het kader van zijn voortdurend streven naar betere producten behoudt Nissan Europe zich het recht voor om de specificaties en de voertuigen die in deze publicatie worden getoond en beschreven, te allen tijde te wijzigen. Nissan-dealers zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van dergelijke wijzigingen. Raadpleeg uw Nissan-dealer voor de meest recente informatie.De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden aan Nissan Nederland.

De getoonde afbeeldingenzijn bedoeld als leidraad. In sommigegevallen zijn de foto's van niet-Nederlandse specificatievoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt voor bepaalde klasses.