HUIDIGE ELEKTRISCHE AUTO'S


DE 100% ELEKTRISCHE NISSAN

De technologie van elektrisch rijden heeft veel vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren. Dit maakt de rijervaring leuker, praktischer en voordeliger. Elektrische auto’s, zoals de Nissan LEAF gebruiken hetzelfde soort lithium-ion-accu's als uw mobiele telefoon en computer.In tegenstelling tot de wat vreemd uitziende auto's van vroeger, hebben de huidige elektrische auto’s een moderne uitstraling, zijn ruim en praktisch. Een bijkomend voordeel is dat de 100% elektrische auto stil is en trillingen niet zijn te voelen en daarbij zijn de gebruikskosten zeer laag. Indien u kiest voor een elektrische auto, als een Nissan LEAF, dan kunt u profiteren van veel fiscaal voordeel.

DE ESSENTIE VAN ELEKTRISCHE AUTO'S


SOEPEL, SPANNEND, COMFORTABEL, ZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK RIJDEN

De Nissan LEAF biedt u dynamische acceleraties en een verhoogd koppel waarmee u dezelfde prestaties, of beter, kunt verwachten ten opzichte van de traditionele verbrandingsmotorvoertuigen. Bovendien is een elektrische auto stiller, voordeliger en vele malen milieuvriendelijker.


De lichtere carrosseriepanelen en verbeterde aerodynamica van de Nissan LEAF geven u een stabiele en spannende rijervaring met al het comfort waar u aan gewend bent, zoals stuurbekrachtiging en klimaatregeling. Bovendien heeft Nissan het elektrische gamma uitgebreid met de elektrische bestelauto, Nissan e-NV200. En is er nu ook een 100% elektrische gezinsauto, de Nissan e-NV200 EVALIA.

ELEKTRISCH RIJDEN MAAKT HET LEVEN AANGENAMER

Ervaar het elektrisch rijden met de Nissan LEAF

MAAK HET LEVEN AANGENAAM MET EEN ELEKTRISCHE AUTO

Met een elektrische auto wordt u wakker met een volledig opgeladen lithium-ion-accu, dit dankzij het nachtladen waarbij  de elektriciteit dan ook nog eens  het laagst is geprijst.


U zult geen ongeplande (en dure) stops bij benzinestations meer hebben, en geen schadelijke dampen in de garage als u uw elektrische auto start. Via uw PC of smartphone kunt u met de Nissan  CARWINGS app, de klimaatregeling van de auto op afstand regelen en het laden starten, zodat alles op tijd klaar staat voor uw vertrek. Onderweg geeft  het navigatie systeem precies aan hoeveel energieverbruik is vereist  om uw bestemming te bereiken en waar de voor u dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten zijn, zodat u uw elektrische auto kunt laden terwijl u winkelt! Daarnaast is het parkeren vaak gratis voor elektrische auto's.

EEN LEAF-EIGENAAR VERTELT

 

Een van de meest gerespecteerde presentatoren van Engeland, Mark Goodier, had het geluk om in de eerste Nissan LEAF die in Engeland aankwam weg te rijden! Hier vertelt hij over zijn ervaringen door te rijden in de Nissan LEAF t en wat dit voor hem betekent. Bekijk zijn ervaring in de Nissan LEAF.