ULTIEM RIJPLEZIER

De elektrische voertuigen van Nissan bieden veel meer dan alleen emissievrij rijden. Ervaar een comfortabele en enerverende rit dankzij indrukwekkende acceleratie met de automatische versnellingsbak zonder trillingen of geluid.

KIES BEWUST

U hoeft niets in te leveren bij emissievrij rijden. De elektrische auto's van Nissan hebben financiële voordelen: van goedkoper onderhoud tot gratis parkeren, toegang tot busbanen en belastingvrij rijden. De Nissan LEAF, e-NV200 EVALIA & e-NV200 vallen doordat zij 100% elektrisch zijn in de bijtellingscategorie van 4%. Voordelen die het voor u makkelijker maken om te kiezen voor elektrisch rijden.

UITGERUST MET TECHNOLOGIE

Nissan is wereldwijd een leider op het gebied van elektrische auto's en innovatieve technologie. Met Nissan CARWINGS kunt u via uw smartphone het laden van uw elektrische auto instellen, de verwarming of airco aanzetten en uw accustatus controleren. U kunt gebruik maken van de drie verschillende laadinstellingen die bij uw levensstijl passen om uw kosten te verlagen. Met de CARWINGS app kunt u uw rijstatistieken analyseren, waardoor u nog efficiënter kunt laden en reizen.

Nissan CARWINGS-technologie

RIJ VERDER MET
ENERGIEBESPARENDE TECHNOLOGIE

Met uw elektrische Nissan kunt u uw rijbereik vergroten door gebruik te maken van verschillende rij-instellingen, laden op afstand en de mogelijkheid om uw auto te verwarmen of af te koelen voordat u instapt. U beheert en maximaliseert hierdoor uw rijbereik.

NISSAN + UEFA CHAMPIONS LEAGUE
= TROTSE NIEUWE SPONSOR

MEER INFORMATIE

GEÏNTERESSEERD IN DE MENING EN BEOORDELING VAN ECHTE LEAF-EIGENAREN?

ONTDEK MEER

MEER DAN ALLEEN EFFICIËNTIE

Bij Nissan doen we meer dan alleen efficiënte, ‘state of the art’ auto's maken die vol zitten met innovatieve technologie en superieure prestaties bieden. We doen echt veel meer. Van het creëren van enerverende ontwikkelingen op de weg, naar elektrisch rijden tot het ontdekken van de racesterren van morgen: de Nissan ervaring gaat veel verder dan het stuur.