ULTIEM RIJPLEZIER

De elektrische voertuigen van Nissan bieden veel meer dan alleen emissievrij rijden. Ervaar een comfortabele en enerverende rit dankzij indrukwekkende acceleratie met de automatische versnellingsbak zonder trillingen of geluid.

KIES BEWUST

U hoeft niets in te leveren bij emissievrij rijden. De elektrische voertuigen van Nissan hebben veel financiële voordelen, van goedkoper onderhoud tot gratis parkeren, toegang tot busbanen en belastingvoordelen, waardoor elektrisch rijden een zeer verstandige keuze is.

UITGERUST MET TECHNOLOGIE

Nissan is een wereldleider in elektrische voertuigen en innovatieve technologie. Met de CARWINGS app kunt u via uw mobiele telefoon het laden van uw elektrische auto instellen, de verwarming of airco aanzetten en uw accustatus controleren. U profiteert ook van de drie verschillende laadinstellingen die bij uw levensstijl passen om uw kosten te verlagen. Met de CARWINGS app kunt u uw rijstatistieken analyseren, waardoor u nog efficiënter kunt laden en reizen.

Nissan CARWINGS-technologie

RIJ VERDER MET
ENERGIEBESPARENDE TECHNOLOGIE

Uw elektrische Nissan komt met verschillende rij-instellingen, laden op afstand en de mogelijkheid om uw auto te verwarmen of af te koelen voordat u instapt. Hierdoor kunt u uw rijbereik beheren en maximaliseren waardoor u verder dan ooit kunt rijden.

NISSAN + UEFA CHAMPIONS LEAGUE
= TROTSE NIEUWE SPONSOR

MEER INFORMATIE

MEER DAN ALLEEN EFFICIËNTIE

Bij Nissan doen we meer dan alleen efficiënte, ‘state of the art’ auto's maken die vol zitten met innovatieve technologie en superieure prestaties bieden. We doen echt veel meer. Van het creëren van enerverende ontwikkelingen op de weg, naar elektrisch rijden tot het ontdekken van de racesterren van morgen: de Nissan ervaring gaat veel verder dan het stuur.