Gewicht nissan qashqai

Ontdek de NISSAN Crossovers JUKE, QASHQAI, QASHQAI +2 en MURANO en bekijk online de technische specificaties en autobrochures van de verschillende uitvoeringen: Visia, Teckna en Acenta.

NISSAN QASHQAI en QASHQAI +2: online prijzen, proefrit aanvragen en video’s

De NISSAN QASHQAI is de compacte crossover, de perfecte combinatie van een vierdeursauto en een 4x4. Een auto die wendbaar en dynamisch is en dus geschikt is voor de stad. De NISSAN QASHQAI +2 biedt meer ruimte en heeft 7 zitplaatsen. Op de website vindt u foto’s en video’s van de QASHQAI crossovers, en informatie over de verschillende bestaande varianten. U kunt op internet ook een proefrit aanvragen.

Gewicht nissan qashqai

NISSAN MURANO: de premium crossover

De NISSAN Murano onderscheidt zich door zijn comfort, ruimte en complete uitrusting. Bekijk online de video’s van deze crossover. Ontdek de stijlvolle, luxueuze en krachtige Nissan MURANO: een per definitie elegante crossover.

JUKE: presentatie en video’s

De NISSAN JUKE is een kleine, dynamische crossover die verkrijgbaar is in 3 varianten: Visia, Tekna en Acenta. U vindt alle gedetailleerde informatie over de NISSAN JUKE en video’s op NISSAN TV.