Gewicht nissan qashqai

Wilt u een crossover kopen ? Ontdek de NISSAN JUKE, QASHQAI, QASHQAI +2 en NISSAN MURANO. Bekijk de productinformatie en de gedetailleerde brochures, en bestudeer online de verschillende uitvoeringen (Visia, Tekna en Acenta).

Gewicht nissan qashqai

De crossover-modellen van NISSAN: QASHQAI en QASHQAI +2

De NISSAN QASHQAI is de compacte crossover, de perfecte combinatie van een vierdeursauto en een 4x4. Een auto die wendbaar en dynamisch is en dus geschikt is voor de stad. De NISSAN QASHQAI +2 biedt meer ruimte en heeft 7 zitplaatsen. Op de website vindt u foto’s en video’s van de QASHQAI crossovers, en informatie over de verschillende bestaande varianten. U kunt op internet ook een proefrit aanvragen.


Gewicht nissan qashqai

NISSAN MURANO: de premium crossover

De kleine crossover MURANO combineert stijl, luxe en vermogen. Een auto met een origineel design met een interieur dat een geraffineerde en zachte sfeer onthult. Ontdek de video’s van de NISSAN MURANO in de rubriek NISSAN TV.

NISSAN JUKE Visia, Acenta en Tekna

NISSAN JUKE Visia, Tekna en Acenta: ontdek de eigenschappen van de verschillende varianten van de nieuwe crossover van NISSAN. Alsmede alle video’s van de JUKE in de rubriek NISSAN TV.

Meer informatie : Nissan murano, Gewicht nissan qashqai, Auto verzekeren