Belasting zuinige auto

Voor de ontwikkeling van haar elektrische auto’s met nuluitstoot heeft NISSAN gewerkt aan de efficiëntie en de prestaties van de auto, de snelheid van de energieomzetting van de « tank naar de wielen» en de C02–uitstoot die gegenereerd wordt door de productieketen. Het resultaat: NISSAN LEAF, een elektrische auto die zowel milieuvriendelijk als prestatiegericht en mooi is.

Belasting zuinige auto

Een 100% milieuvriendelijke auto: de NISSAN LEAF

De NISSAN LEAF is een vijfpersoons elektrische auto met een bereik van 150 km. De accu kan in 25 minuten voor 80% worden geladen. Deze elektrische auto bereikt 145 km/uur zonder uitstoot of lawaai te produceren. Maak een proefrit met de NISSAN LEAF!


Belasting zuinige auto

De NISSAN LEAF: De eerste elektrische auto van NISSAN

De NISSAN LEAF heeft een lithium-ion-accu, de beste accu voor elektrische auto’s. Deze accu zorgt voor een perfecte balans tussen vermogen en bereik. Dankzij deze geavanceerde technologie kan de auto vermogen en een ruime actieradius combineren. Bovendien is de NISSAN LEAF samengesteld uit gerecyclede materialen en is de auto zelf voor 95% recyclebaar.

Een betaalbare elektrische auto

Aangezien het milieuvraagstuk steeds belangrijker wordt, moet een auto met nuluitstoot niet alleen toegankelijk zijn voor enkele bevoorrechte personen. Daarom biedt NISSAN zijn nieuwe elektrische auto aan tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie : Leaf kopen, Nissan leaf prijs nederland, Nissan note laadruimte