Belasting zuinige auto

De uiterst milieuvriendelijke NISSAN LEAF is een 100% elektrische, compacte en prestatiegerichte auto met harmonieuze lijnen. Ontdek nu de auto van het jaar 2011 en alle technische eigenschappen van deze elektrische auto op internet!

De LEAF: de auto van NISSAN met nuluitstoot

De NISSAN LEAF is een vijfpersoons elektrische auto met een bereik van 150 km. De accu kan in 25 minuten voor 80% worden geladen. Deze elektrische auto bereikt 145 km/uur zonder uitstoot of lawaai te produceren. Maak een proefrit met de NISSAN LEAF!

Belasting zuinige auto

De NISSAN LEAF: De eerste elektrische auto van NISSAN

Zijn - voor een elektrische auto -uitzonderlijke prestaties dankt de auto aan de technologie van de gelamineerde lithium-ion-accu. Dit nieuwe type elektrische accu is 1,5 maal krachtiger dan de klassieke accu’s! En om verspilling te voorkomen is deze elektrische auto voor 95% recyclebaar. U vindt alle technische eigenschappen van de NISSAN LEAF op internet.

Een elektrische auto die voor iedereen betaalbaar is

Aangezien het milieuvraagstuk steeds belangrijker wordt, moet een auto met nuluitstoot niet alleen toegankelijk zijn voor enkele bevoorrechte personen. Daarom biedt NISSAN zijn nieuwe elektrische auto aan tegen een betaalbare prijs.