Goedkoopste auto

NISSAN presenteert een range stadsauto’s, crossovers, 4x4, bedrijfswagens en sportauto’s. Maak ook kennis met NISSAN Connect, een hoogwaardige en praktische NISSAN-technologie.

Goedkoopste auto

Automodellen die passen bij iedere levensstijl

Sportauto’s, sedans, 4x4, crossovers… NISSAN presenteert innovatieve modellen met een stijlvol design, optimaal comfort en buitengewone prestaties. Wanneer u een NISSAN koopt bent u verzekerd van een design auto die prettig rijdt en voorzien is van de meest geavanceerde technologie.

SUV, compacte stadsauto, geheel elektrisch... het ware NISSAN gevoel

De auto’s van NISSAN hebben een andere vormgeving en verschillende functies, maar ze staan allemaal voor rijplezier, dynamisch design en hoogwaardige technologie. Of u nu kiest voor een wendbare, trendy en compacte stadsauto, een crossover of een elegante en agressieve sportauto, u zwicht onherroepelijk voor de charme van het ware NISSAN gevoel.


Goedkoopste auto

Pure Drive, Connect en All-Mode 4x4: de innovaties van NISSAN

Sommige van onze auto’s (crossover, 4x4, sportauto) zijn uitgerust met de NISSAN All-Mode 4x4 en Pure Drive technologieën. Met NISSAN Connect, profiteert u van een satellietnavigatiesysteem met een praktische interface, een Bluetooth handsfree systeem en een audiosysteem dat geschikt is voor MP3 en WMA.

Meer informatie : Nissan nederland adres, Nissan dealer amersfoort, Groene energie auto