Goedkoopste auto

Maak kennis met de verschillende NISSAN-modellen en met het nieuwste geïntegreerde communicatie-, audio- en satellietnavigatiesysteem: NISSAN Connect.

Automodellen die passen bij iedere levensstijl

Sportauto’s, sedans, 4x4, crossovers… NISSAN presenteert innovatieve modellen met een stijlvol design, optimaal comfort en buitengewone prestaties. Wanneer u een NISSAN koopt bent u verzekerd van een design auto die prettig rijdt en voorzien is van de meest geavanceerde technologie.

Goedkoopste auto

Stadsmodel, sportmodel, 4x4 en crossover: allemaal NISSAN

De auto’s van NISSAN hebben een andere vormgeving en verschillende functies, maar ze staan allemaal voor rijplezier, dynamisch design en hoogwaardige technologie. Of u nu kiest voor een wendbare, trendy en compacte stadsauto, een crossover of een elegante en agressieve sportauto, u zwicht onherroepelijk voor de charme van het ware NISSAN gevoel.

Pure Drive, Connect en All-Mode 4x4: de innovaties van NISSAN

Sommige van onze auto’s (crossover, 4x4, sportauto) zijn uitgerust met de NISSAN All-Mode 4x4 en Pure Drive technologieën. Met NISSAN Connect, profiteert u van een satellietnavigatiesysteem met een praktische interface, een Bluetooth handsfree systeem en een audiosysteem dat geschikt is voor MP3 en WMA.