Nissan elektrische auto’s geparkeerd achter snellader

HOE EN WAAR KAN IK MIJN NISSAN ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN?

Of u nou thuis of onderweg laadt. De laadpunten voor elektrische voertuigen breiden zich steeds verder uit. Daarnaast is het opladen steeds sneller en makkelijker dankzij continue ontwikkelingen. Elektrisch rijden past dus gemakkelijk in uw dagelijkse routine.

Lijn
Nissan LEAF aangesloten aan lader in garage

HOE LANG DUURT HET?

U kunt de hele nacht rustig blijven slapen. En als u 's ochtends wakker wordt? Dan is uw auto helemaal opgeladen! Met de wallbox voor thuis duurt het ongeveer 7,5 uur om een elektrische auto van Nissan met accu van 40 kWh voor de volle 100% op te laden. Maar ook onderweg kunt u zonder problemen opladen, want de voertuigen van Nissan hebben een aansluiting voor snelladers zodat u in korte tijd de weg weer op kunt.

NissanConnect EV-app

WANNEER KUNT U HET BEST OPLADEN?

Wanneer u uw auto thuis oplaadt, kunt u dit het beste doen tijdens de daluren. Het opladen van uw voertuig kan dan nóg goedkoper uitvallen. U kunt zelfs van tevoren instellen op welk tijdstip uw elektrische auto van Nissan moet beginnen met opladen. Zo kunt u gemakkelijk profiteren van lagere elektriciteitstarieven. Daarnaast kunt u de NissanConnect EV-app gebruiken om een oplaadbeur top afstand te starten of stoppen.

Nissan e-NV200 bestelwagen geparkeerd naast snellader

HOEVEEL KOST HET OM DE AUTO OP TE LADEN?

Dat hangt af van waar u de auto oplaadt. Als u echter de kilometerprijs vergelijkt met wat u normaal kwijt bent aan benzine of diesel, dan bent u meestal goedkoper uit met een elektrische auto. Bovendien heeft u het zelf in de hand, want u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op te laden tijdens de daluren.