Man rijdt in de Nissan LEAF met Nissan Intelligent Mobility

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY MAAKT HET VERSCHIL

Met Nissan Intelligent Mobility beschikt de Nissan LEAF over een aantal van de meest geavenceerde technologieën ter ondersteuning van de bestuurder. Functies als Intelligent Emergency Braking staan altijd klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Zo kunt u vol vertrouwen achter het stuur zitten. Er is namelijk niets dat het revolutionaire ProPILOT-systeem niet aankan: het helpt u parkeren, vermindert uw filestress en zorgt ervoor dat u netjes in uw rijbaan blijft op de autosnelweg. Kiest u voor een Nissan e-NV200? Ook dan kunt u genieten van geavanceerde Nissan technologie. Zij bieden u een uitstootvrij voertuig met een geavanceerde connectiviteit. Net als de Nissan LEAF.

Logo Nissan Intelligent Mobility
lijn

INTELLIGENT DRIVING

Meer vertrouwen

Intelligent rijden begint nu, met technologie die de bestuurder ondersteunt en u helpt om meer te zien en aan te voelen, en u een helpende hand biedt wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

INTELLIGENT POWER

Meer sensatie

Stelt u zich eens voor dat u iedere rit opnieuw die spanning en sensatie weer voelt? Het kan met een van onze uitstootvrije auto’s. Met direct koppel en alles in één pedaal ervaart u ongeëvenaard rijplezier.   
 

INTELLIGENT INTEGRATION

Meer connectiviteit

Uw Nissan is in staat om soepel en draadloos met uw smartphone te verbinden. Door naar de volgende stap: slimme voertuigen die met elkaar in verbinding staan in een ecosysteem voor veiliger rijden met betere verkeersdoorstroming.

Nissan LEAF geparkeerd op een dak

EEN KORTE SAMENVATTING: ELEKTRISCHE AUTO’S BIJ NISSAN

De uitstootvrije Nissan LEAF is de eerste elektrische auto ter wereld die op grote schaal geprouceerd wordt en daarbij ook nog eens de best verkochte. De elektrische auto’s van Nissan worden stevig in elkaar gezet en wij zijn continu bezig om dit verder te ontwikkelen. Met miljoenen testkilometers op de teller, hebben wij onze elektrische voertuigen getest in de meest barre omstandigheden. Zo zijn wij er zeker van dat onze auto’s de echte wereld aankunnen. In de toekomst zullen wij ons verder blijven ontwikkelen en maximaal blijven inzetten op het gebied van technologische innovaties voor onze elektrische auto’s. Daarom nemen wij ook deel aan de Formule E, de allereerst volledig elektrische reaceklasse ter wereld.

Nissan elektrische aandrijving

ACCU-INNOVATIE: MEER CAPACITEIT, ZELFDE OMVANG

Al generaties lang werken onze experts aan de accutechnologie om elektrische voertuigen aan te drijven. De ontwikkeling van de accu staat bij ons nooit stil, en zo creëren wij steeds meer vermogen en sensatie voor onze klanten. Zo is ook de uitzonderlijke levensduur van de accu van de nieuwe Nissan LEAF en de e-NV200 te danken aan ons jarenlange onderzoek. De lithium-ion accu met een capaciteit van 40 kWh heeft meer energie dan ooit en brengt u verder zonder meer ruimte in te nemen. Of u nu door de stad rijdt of op de snelweg: u kunt er zeker van zijn dat u uw dagelijkse kilometers met gemak zult halen.

Nissan elektrische voertuigen op een rij met garantiespeld

8 JAAR/160.000 KILOMETER GARANTIE

Dankzij onze innovaties en uitgebreide testen kunnen wij u, met een gerust hart, een indrukwekkende garantie voor de accu bieden. Voor ieder nieuwe elektrisch voertuig van Nissan geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 kilometer (hetgeen zich het eerst voordoet) voor geleidelijk capaciteitsverlies van de lithium-ion accu.