Schonere lucht voor onze kinderen

Luchtvervuiling en luchtkwaliteit zijn een serieus probleem. Maar we hebben een echte en betrouwbare oplossing met geen CO2-uitstoot: 100% elektrisch rijden. Door met een elektrisch voertuig te rijden verlaagt u het vervuilingsniveau en bouwt u aan een betere toekomst voor u en de komende generaties.

Schonere lucht

Van gezondheidsproblemen tot schade aan de natuur, van zure regen tot de opwarming van de aarde: er zijn talloze schadelijke effecten van luchtvervuiling. Er ze verslechteren. Daarom verhoogt Nissan de inspanningen om het probleem luchtkwaliteit aan te pakken. Door het rijden in een elektrische Nissan kunt u uw koolstofvoetafdruk verkleinen en de lucht schoner maken. Dit betekent dat u geen beperkingen hebt vanwege koolstofemissie, u bent vrij om te gaan waar u wilt. Bij Nissan betekent betere luchtkwaliteit een betere levenskwaliteit.

Voorvechters

Om luchtvervuiling aan te pakken moeten we de uitstoot stoppen. Door het ontbreken van CO₂-uitlaatgassen of vervuilende middelen met slechte invloed op de menselijke gezondheid (fijnstofdeeltjes, stikstofmonoxide en stikstofdioxide) zijn elektrische voertuigen van Nissan het antwoord. Als EV-pionier met jarenlange ervaring banen we de weg door de aanwezigheid van elektrische voertuigen te vergroten en zodoende de circulatie van interne verbrandingsmotoren te verlagen en de uitstoot te verminderen. Het is een zwaar gevecht, maar met elektrisch rijden hebben we de winnende formule.