We nemen het heft in handen

Met de meest uitgebreide laadinfrastructuur voor elektrische auto's ooit en innovaties die het laden voortdurend sneller en gemakkelijker maken, wordt onze visie van een elektrische toekomst realiteit.

Een groeiende familie

We zijn niet de enigen die toegewijd zijn aan elektrisch ondernemen. Nadat we wereldwijd 4 miljard dollar investeerden in accuontwikkeling en infrastructuur voor elektrische auto's (laadpalen enz.), sloegen we de handen in elkaar met de Europese Commissie voor negen continent-brede groeiprojecten. Bovendien werken we samen met Ikea, Enel, Autogrill en anderen om ervoor te zorgen dat elektrisch rijden toegankelijk is en het uw dagelijkse leven kan vergemakkelijken. En het wordt alleen maar meer.

Comfort thuis

Elektrische voertuigen van Nissan zijn gebouwd om uw leven te vergemakkelijken en laden was nog nooit zo simpel. U kunt thuis moeiteloos inpluggen met een normale stroomstekker of een wallbox installeren voor nog sneller laden. U kunt met de NissanConnect EV-app het laden ook starten, zien wanneer de auto volledig geladen is of de auto zelfs verwarmen of afkoelen voor uw volgende rit. Eten met uw gezin, tv-kijken in bed: wat u ook doet, u kunt het ontspannen doen. Uw huis is nu uw gemakkelijk te beheren tankstation.