SHOWTIME

Het leven verandert vandaag de dag steeds sneller en bij Nissan is er altijd iets spannends te beleven: nieuwe modellen, futuristische concept cars of de komst van nog geavanceerdere technologie. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nissan in de hele wereld.

NIEUWE MICRA EXCLUSIVE TOUR

De nieuwe MICRA van dichtbij bewonderen? Vanaf maandag 13 februari staat dit nieuwe model bij uw Nissan-dealer in de showroom.

Bekijk via onderstaande link de planning van de nieuwe MICRA Exclusive Tour.

Intelligent mobility van Nissan in Parijs

Ontdek de nieuwe Nissan-technologieën die slimmer, veiliger en u nog meer met uw auto verbinden.

Nissan Europe lanceert nieuwe Futures Event-reeks

Als leider in elektrisch rijden en innovator in de toekomst van mobiliteit, lanceerde Nissan op 10 mei het eerste Futures Event. 

Directieleden, invloedrijke betrokkenen en pers behoorden tot de genodigden voor de baanbrekende Futures-discussie. Blijf hier op de hoogte voor hoogtepunten, updates en meer.

NISSAN JUKE REVERSE RUN

Ook in 2017 steunt Nissan de Urban Trail Series met de JUKE Reverse Run.

Het concept is eenvoudig: de deelnemers worden gevraagd 15m te lopen... achterwaarts! 

Drijvende kracht naar een duurzame toekomst

Voor de 21ste keer werd de jaarlijkse Klimaatconferentie van de Verenigde Naties georganiseerd, ook wel bekend als COP21. Dit keer was Frankrijk van 30 november 2015 tot en met 11 december 2015 gastheer en daardoor Renault-Nissan Alliantie officiel partner van COP21. Meer dan 20.000 afgevaardigden van de Verenigde Naties uit 195 landen hebben COP21 bijgewoond in Parijs en Le Bourget.

NISSAN “INTELLIGENTE MOBILITY” OP DE AUTOSALON IN GENÈVE

Dit jaar was tijdens de Autosalon van Genève het allernieuwste en allerbeste aan Nissan-technologie te zien.
Ontdek de mobiliteit van de toekomst met Nissan Intelligent Driving.

WELKOM BIJ DE IAA BEDRIJFSAUTOBEURS 2016

Het is het ultieme evenement voor bedrijfswagens. Kom dit jaar naar Hannover om kennis te maken met onze internationale pick-up van het jaar en een breed programma aan bedrijfswagens van NISSAN. Beleef direct het grote nieuws: de onthulling van de NISSAN NV300! Onze nieuwe, middelgrote bestelwagen. Wij heten u van harte welkom in Hannover van 21 september tot en met 29 september!