DE MENS STAAT CENTRAAL

Stel nou dat technologie voor een paar extra ogen kan zorgen? Dat het uw wereld binnen handbereik kan houden? Dat het u kan helpen een perfecte bocht aan te snijden? Dat is nu mogelijk! Technologie kan elk onderdeel van uw rijervaring verbeteren, zodat uw auto een natuurlijk verlengstuk wordt van uzelf. Dat kan omdat de autotechnologie van Nissan ontwikkeld wordt met alleen de mens als uitgangspunt.

KLAAR VOOR SPANNING

SLIMME TECHNOLOGIE

HULP VAN EXPERTS

Stel u voor dat enkele van 's werelds beste coureurs uw rijprestaties helpen verbeteren. U leert soepeler, behendiger en met meer vertrouwen te rijden – en zult er meer plezier in hebben. De intuïtieve technologie van Nissan, ontwikkeld door de echte autoliefhebbers van het technische team, geeft u geavanceerde controle voor een droomrit. Of u nu de ophangingsinstellingen aanpast aan uw stemming, geniet van perfect terugschakelen of simpelweg soepeler remt, u zult rijden als een professional.

MINDER VERSNELLINGEN, MEER HERSENKRACHT

Waarom inleveren op prestaties om efficiënter te zijn? De elektronische hersenen in de traploze Xtronic CVT (continu variabele transmissie) van Nissan geven u altijd de perfecte hoeveelheid motorvermogen op het moment dat het nodig is. Toch blijft de motor stil en efficiënt draaien met een laag toerental voor een ontspannen rit. Intussen loopt hij zo soepel dat u het niet eens merkt.

WE ZORGEN ALTIJD VOOR U

Met behulp van slimme technologie van Nissan zorgen we voor u, bijvoorbeeld bij lastig parkeren of het onvoorspelbare gedrag van medeweggebruikers.

UW WERELD BINNEN HANDBEREIK

NISSANCONNECT*

Nissan houdt u perfect verbonden met de weg. Maar dat is niet alles, u wilt natuurlijk ook verbonden zijn met de wereld. Met NissanConnect heeft u alles, van geavanceerde navigatie tot tijdbesparende apps, binnen handbereik om in contact te blijven met uw sociale netwerk.

NISSANCONNECT MET NAVIGATIE EN MOBIELE APPS

NissanConnect zoekt verbinding met uw smartphone zodat u via het beeldscherm in uw Nissan in contact kunt blijven met uw sociale netwerk. De weg vinden is een peulenschil dankzij het moderne navigatiesysteem met 3D-kaarten van grote steden, realtime verkeersinformatie en zelfs Google Points of Interest.

DELEN WAT ERTOE DOET

DESIGN WAARBIJ DE MENS CENTRAAL STAAT

WEES GERUST

Onze auto's rijden heerlijk en comfortabel, maar dat is niet alles. Technici van Nissan hebben slimme systemen bedacht om u te helpen ontspannen en te laten genieten van stressvrij autorijden, ongeacht de omstandigheden.

*Rijden is een serieuze bezigheid. Gebruik de diensten van NissanConnect alleen als het veilig genoeg is om dat te doen. Bepaalde applicaties komen wellicht pas later beschikbaar. Een abonnement op de diensten van NissanConnect is noodzakelijk, maar wordt in de eerste 2 jaar na aankoop gratis aangeboden. Diensten en applicaties zijn slechts verkrijgbaar in bepaalde Europese landen en voor bepaalde modellen van Nissan. Diensten en applicaties kunnen worden geleverd door derden buiten het toezicht van Nissan. Dit betekent dat ze zonder kennisgeving aan of aansprakelijkheid voor Nissan of haar vertegenwoordigers kunnen worden gewijzigd (inclusief, zonder beperking, diensten die door derden worden geannuleerd/geschorst). Bepaalde op afstand bedienbare functies vereisen een compatibele telefoon of compatibel apparaat, die niet standaard worden meegeleverd met de Nissan. Mobiele netwerken worden geleverd door mobiele providers en vallen buiten de verantwoordelijkheid van Nissan. Mobiele netwerken zijn niet in alle gebieden beschikbaar. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor roamen en/of het gebruik van gegevens. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele vervanging van autoapparatuur of upgrades of extra kosten die vereist zijn voor een doorlopend gebruik als gevolg van wijzigingen in het aanbod van diensten.

 

** Voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën, klik hier.