Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken/opladen.

 

Nissan Private Lease is inclusief:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
  • Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
  • Pechhulp Europa
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur

Vanaf € 249,- per maand*

Nieuwe Nissan Micra

Vanaf € 349,- per maand*

Nissan PULSAR

Vanaf € 459,- per maand*

Nissan LEAF

Vanaf € 349,- per maand*

Nissan JUKE

Vanaf € 389,- per maand*

Nissan QASHQAI

Vanaf € 455,- per maand*

Nissan X-TRAIL

* Tarief op basis van basispakket, 60 maanden, 10.000 km per jaar en 6 of meer schadevrije jaren, incl. motorrijtuigenbelasting, all-riskverzekering (eigen risico € 150,- op casco), onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, BTW en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van het beschreven model. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.nissanprivatelease.nl