NISSANCONNECT EV GEDETAILLEERDE FUNCTIES

Koppel uw mobiel voor nóg betere verbonden mobiliteit

Met de NissanConnect EV mobiele app voor iPhone en Android kunt u uw elektrische auto eenvoudig bedienen, overal waar u ontvangst heeft. Uw laadniveau controleren, een laadbeurt starten, de klimaatregeling aan of uit te zetten, het geschatte rijbereik berekenen en nog veel meer... alles wat u nodig heeft zit in uw broekzak.

Routeplanner & Mijn auto vinden

Een set simpele hulpmiddelen om iedere reis beter te maken. U kunt uw route plannen,  het dichtstbijzijnde laadstation vinden en u hoeft nooit meer te zoeken waar u uw auto geparkeerd hebt.

Digitale audio

Maak via USB of Bluetooth verbinding met uw telefoon en u heeft uw hele afspeellijst aan uw vingertoppen via het infotainmentscherm van uw auto, inclusief enkele online streamingdiensten.

NissanConnect EV routeplanner

NissanConnect EV en de routeplanner geven u informatie over laadstations in de buurt en vinden de beste route naar het dichtstbijzijnde station. De locaties worden iedere drie maanden geactualiseerd. U kunt ze ook handmatig downloaden om over de nieuwste gegevens te beschikken. In het onwaarschijnlijke geval dat uw laadniveau minder dan 15% bedraagt, zal het systeem automatisch de dichtstbijzijnde laadstations downloaden en u naar een station leiden. 

Rijgeschiedenis

Rijgeschiedenis biedt u ondersteuning tijdens alledaagse ritten door u informatie te geven over uw energiebesparing en rijroutes (iedere dag geüpload), evenals uw rijstijl en elektriciteitsverbruik. Zo kunt u beter geïnformeerd de toekomst tegemoet rijden.

Ranglijsten

Bekijk hoe hoog u scoort in vergelijking met bestuurders over de hele wereld op basis van een aantal criteria. Er zijn dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse ranglijsten. Registreer u om mee te doen aan de Wereldranglijsten en geniet van de vriendschappelijke strijd.

Eco Virtual Trees

Bekijk hoeveel Eco Trees er al verdiend zijn en hoe bestuurders van elektrische auto’s van Nissan hun steentje bijdragen om CO2-uitstoot in uw land en over de hele wereld te verminderen.

Onderhoudsmelding & Herinnering

Ontvang een melding op uw You+Nissan-webportaal en NissanConnect EV-app als het tijd is voor onderhoud.

Inplugherinnering

Sla uw favoriete laadlocaties op; uw voertuig geeft aan wanneer u in de buurt bent van uw opgeslagen laadpunten en dat het tijd is om in te pluggen.

Melding: Accuverwarming start/stop

Bericht wanneer accuverwarming aangaat.