NissanConnect met smartphone-apps andere functies

UW NISSAN EN UW SMARTHPONE. IN PERFECTE HARMONIE.

Met de NissanConnect-applicatie op uw smartphone kunt u gemakkelijk een aantal geselecteerde apps openen. Zodra uw smartphone met de auto verbonden is (via Bluetooth of USB) kunt u de applicaties openen via de bedieningsknoppen op het stuurwiel of het touchscreen of, als u liever beide handen aan het stuur houdt, met behulp van spraakherkenning.

INTUÏTIEVE INTERFACE

Het touchscreen reflecteert niet en met één simpele druk op de knop kunt u de belangrijkste functies openen, zodat u op de weg kunt blijven letten. Een eenvoudig en handig systeem voor een veiligere rit.

GOOGLE SEND-TO-CAR

Met Google Send-to-Car kunt u uw dag helemaal uitstippelen voordat u van huis vertrekt. Zoek de beste route en stuur deze rechtstreeks door naar uw auto met Google Send-to-Car (uitsluitend in specifieke landen) en geniet van de rit.

GEAVANCEERDE NISSAN NAVIGATIE

Satellietnavigatie met instructies van bocht tot bocht en een aantal functies die uw rit veiliger maken: waarschuwingen bij bochten en als u te snel rijdt, aanduiding van afritten en rijstrookassistent.

VERBETERDE AUDIO

U kunt internetradio en muziek streamen via geselecteerde apps of maak via Bluetooth® of USB een verbinding met uw telefoon om uw muziekbibliotheek te openen. DAB digitale radio en weergave van albumhoezen zorgen voor nog meer luisterplezier.

BLIJF VERBONDEN

NissanConnect met smartphone-apps brengt zoekopdrachten, verkeers- en parkeerinformatie, sociale netwerken, nieuws en nog veel meer rechtstreeks naar uw scherm. Inkomende berichten kunnen hardop voorgelezen worden zodat u uw ogen op de weg kunt houden.