Speel uw muziek op uw manier en blijf verbonden met de buitenwereld met de geavanceerde functies en apps van NissanConnect. Google Send-to-Car maakt het plannen van uw reis makkelijker. Van Nissan navigatie tot muziek, van veiligheid tot zoeken in de buurt, beter voorbereid kunt u de weg niet op.

Functies NissanConnect

ANDERE FUNCTIES VAN NISSANCONNECT

VERBINDING MET MOBIELE TELEFOON

Via Bluetooth® kunt u verbinding maken met een compatible smartphone om rechtstreeks vanuit uw infotainmentsysteem uw contactenlijst te openen en oproepen te beantwoorden of weigeren.

INTUÏTIEVE INTERFACE

Met een niet-spiegelend touchscreen en zachte knoppen wordt het u wel erg makkelijk gemaakt die functies te gebruiken waar u onderweg behoefte aan heeft. Met de harde knoppen krijgt u meteen toegang tot de meest gebruikte functies, om het allemaal nog sneller, comfortabeler en veiliger te maken.

GEAVANCEERDE NISSAN NAVIGATIE

Dynamische Nissan navigatie van bocht tot bocht, inclusief waarschuwingen als u een bocht nadert, aanduiding van afritten en rijstrookassistent voor veiliger rijden met meer inzicht.

VERBETERDE AUDIO

DAB digitale radio, internetradio en muziek streamen via geselecteerde apps, Bluetooth®/USB-verbinding, albumhoes op scherm.

BLIJF VERBONDEN

NissanConnect brengt een wereld aan informatie uw auto binnen: interessante plekken, verkeersinformatie, parkeerplekken, benzine- en laadstations, het laatste nieuws en sociale media-berichten.