ANDERE FUNCTIES VAN CARWINGS

KOPPEL UW MOBIEL VOOR NOG BETERE VERBONDEN MOBILITEIT

Met de NissanConnect EV-app voor iPhone en Android kunt u uw elektrische auto eenvoudig beheren. U kunt ermee het laadniveau controleren, een laadcyclus starten, de klimaatregeling aan- of uitzetten, uw geschatte rijbereik bekijken en nog veel meer, direct vanaf uw smartphone.

DIGITALE AUDIO

Maak via USB of Bluetooth verbinding met uw telefoon en u heeft uw hele afspeellijst aan uw vingertoppen via het infotainmentscherm van uw auto, inclusief enkele online streamingdiensten.

EFFICIËNTER RIJDEN

Met gedetailleerde informatie over accuverbruik, efficiëntie van uw rijstijl, bereik en meer houdt uw auto u de hele weg lang op de hoogte, zodat u uit iedere laadbeurt meer kilometers kunt halen.

CARWINGS ROUTEPLANNER

CARWINGS en zijn routeplanner geven u informatie over laadstations dicht bij uw auto en vinden de beste route naar het dichtstbijzijnde station. De locaties worden iedere drie maanden geactualiseerd. U kunt ze ook handmatig downloaden om over de nieuwste gegevens te beschikken. In het onwaarschijnlijke geval dat uw laadniveau minder dan 15% bedraagt, zal het systeem automatisch de dichtstbijzijnde laadstations downloaden en u naar een station leiden.

RIJGESCHIEDENIS

Rijgeschiedenis biedt u ondersteuning tijdens alledaagse ritten door u informatie te geven over uw energiebesparing en rijroutes (iedere dag geüpload), evenals uw rijstijl en elektriciteitsverbruik. Zo kunt u beter geïnformeerd de toekomst tegemoet rijden.

RANGLIJSTEN

Bekijk hoe hoog u op de ranglijst staat met bestuurders van over de hele wereld gebaseerd op een aantal criteria. Er zijn dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse ranglijsten. Registreer u voor de wereldranglijsten en geniet van de vriendschappelijke strijd tussen eigenaars van elektrische auto’s.

ECO VIRTUAL TREES

Bekijk hoe bestuurders van elektrische Nissans hun steentje bijdragen om de CO2-uitstoot in uw land en over de hele wereld te verminderen door te vergelijken hoeveel bomen er nodig zouden zijn om dezelfde hoeveelheid CO2 op te kunnen nemen.