[1] De verbruiks- en CO2-cijfers werden verkregen aan de hand van laboratoriumtesten die voldoen aan de Europese wetgeving en zijn bedoeld om de verschillende voertuigtypes onderling te vergelijken. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in reële rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers werden bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[2] Sluit alleen een mobiele telefoon aan om NissanConnect te gebruiken als de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving. Gebruik het systeem alleen op een veilige manier. Gebruikers moeten zich bewust zijn dat handsfree technologie afleidend kan werken, wat van invloed kan zijn op de volledige controle over het voertuig. Het reactievermogen en het gebruik van de functie kan worden beïnvloed wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor een optimaal gebruik dat uw auto een goede netwerkdekking heeft.


[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheid en andere beperkingen zijn van toepassing.

[4] Personenuitvoering en uitvoering met dubbele cabine zijn niet meer leverbaar.

[5] Vraag uw dealer naar de beschikbaarheid van uitvoeringen met kipper en dubbele cabine.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).