Algemene voorwaarden

* De inruilkorting van € 1.500 is uitsluitend geldig indien er een auto wordt ingeruild, bij aanschaf van een nieuwe Nissan JUKE Premiere Edition DIG-T 117. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/11/2019 tot en met 30/11/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland. De set winterbanden wordt geleverd met 17" lichtmetalen velgen en is inclusief montage. De gratis Google Home mini t.w.v. € 40,- is niet inwisselbaar tegen contanten en is beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

 

(¹) Benoemde Nissan Financiering All-Inclusive maandbedragen zijn o.b.v. JUKE Premiere Edition met 26% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn voor alle modellen o.b.v. 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Minimaal te financieren bedrag € 5000, geen maximaal te financieren bedrag.  De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden en 30% bij 48 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders, niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

 

(²) Private Lease actie is geldig van 01-11-2019 t/m 30-11-2019, o.b.v. JUKE Premiere Edition DIG-T 117 basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, inclusief vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

 

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan JUKE gamma gecombineerd: 5.7 l/100km, resp. 17.5 km/ltr. CO2-uitstoot gecombineerd: 128 gr/km.