Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).

[1] Vergelijking gemaakt tussen Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT en Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk. Juke 132-141 G/KM 5,8-6,2 L/100 KM gecombineerd (WLTP). Juke Hybrid 114-117 G/KM 5,0-5,2 L/100 KM gecombineerd (WLTP). De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure. NEDC-gegevens zijn daarom niet beschikbaar voor dit voertuig.

[2] De Nissan Juke Premiere Edition is uitgerust met de volgende originele accessoires van Nissan: voorbumperlijst (Black/White), onderste voorbumperlijst (Silver), achterbumperlijst (Black/White), zijaccenten portier (Black/White),
verlichte schopplaat “Premiere Edition”, stickerset voor dak en buitenspiegel. De originele accessoires van Nissan worden ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht voor detail als de voertuigen van Nissan. Als u de originele accessoires samen met de auto koopt, profiteert u van drie jaar garantie. De hierboven vermelde accessoires zijn uitsluitend verkrijgbaar voor de Nissan Juke Premiere Edition.

[3] 19 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel verkrijgbaar, afhankelijk van de uitvoering.

[4] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt aantal modellen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[5] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing.

[6] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan
gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering.

[8] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.