Nissan LEAF beautyshot couv

Geavanceerde technologie

NISSAN LEAF. 100% ELEKTRISCH.

Scroll to explore

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

BEREIKCALCULATOR

Sneller opladen, verder rijden

Nooit eerder is er een betere tijd geweest om te genieten van de directe respons van een 100% elektrische motor. De Nissan LEAF laadt op binnen 60 minuten en heeft een rijbereik tot wel 270 km (LEAF 39 kWh). Daarnaast zijn er diverse innovaties om de actieradius te vergroten en de batterij een boost te geven. (1)(2)

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

OPLADEN & BESPAREN

Moeiteloos opladen

Het opladen van de Nissan LEAF begint al voordat u de stekker heeft aangesloten. Wanneer u afremt om bij de laadpaal te stoppen, regenereert u energie die in de batterij wordt opgeslagen. Verder is opladen ontzettend simpel: stekker aansluiten, opladen starten en klaar.

TECHNOLOGIE

Prikkel uw zintuigen

De Nissan LEAF is uitgerust met tal van intelligente rijtechnologieën, waaronder e-Pedal™ en ProPILOT Assist, en biedt u een dynamische rijervaring vol comfort en sensatie. De 100% elektrische Nissan LEAF is dan ook de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

1/2 PROPILOT ASSIST

Uw slimme rijassistent die helpt om een veilige afstand aan te houden, in het midden van de rijbaan te blijven en meer. (3)

Nissan LEAF interieur dashboard met man - ProPILOT Assist

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkeren wordt kinderspel dankzij een virtueel 360° bovenaanzicht van uw Nissan LEAF. (4)

Nissan LEAF dashboard met AVM Tekna

1/2 NAADLOZE CONNECTIVITEIT

Blijf op de hoogte en geniet van entertainment met Apple CarPlay™, Android Auto™ en een WiFi-hotspot waar u meerdere apparaten mee kunt verbinden. (5) (6)

Nissan LEAF - Apple CarPlay en Android Auto
Nissan Leaf beauty Interior - cargo

AFMETINGEN & SPECIFICATIES

Genoeg ruimte om in te leven

De Nissan LEAF ziet er weliswaar compact uit, de grote kofferbak zal u verrassen. Er is voldoende laadvolume om al uw boodschappen en bagage op te bergen. Ontdek meer over de lengte, hoogte en breedte van de Nissan LEAF en alle andere interessante specificaties.

STRAK DESIGN

Spannende uitstraling

Met zijn scherpe, aerodynamische lijnen, het optisch zwevende dak en de karakteristieke V-vormige grille zijn de looks van de Nissan LEAF net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga voor groots. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

Nissan LEAF

CONFIGUREREN

Configureer uw nieuwe Nissan LEAF

Kies de batterij, uitvoering, kleur en extra's die bij uw wensen passen.

Nissan LEAF rijdt in de stad beautyshot

ACCESSOIRES

Geef uw Nissan LEAF een persoonlijke touch

Pas de Nissan LEAF aan naar uw voorkeuren met de originele Nissan Accessoires. [*]

Onze aanbiedingen

Aanbiedingen Nissan LEAF

Bekijk hier de acties en aanbiedingen die er zijn voor de Nissan LEAF.

1/2

Nissan LEAF 3/4 voorkant packshot TEKNA

UITVOERINGEN

Alle LEAF-uitvoeringen

De Nissan LEAF is beschikbaar in een verschillende uityvoeringen en uitrustingsniveaus. Klik hier om ze te bekijken. <br> <br>

1/2

Nissan LEAF

VERGELIJKEN

ONTDEK WELKE LEAF HET BEST BIJ U PAST

Klik hier om de verschillende uitvoeringen met elkaar te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.<br> <br>

1/2

Nissan LEAF Beautyshot 3/4 rijdend op de weg

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja. De Nissan LEAF biedt nu Apple CarPlay™ en Android Auto™ voor naadloze integratie met uw smartphone. [5]

U kunt uw Nissan LEAF thuis opladen en bij elk openbaar oplaadpunt. Om uw Nissan LEAF thuis op te laden, sluit u hem gewoon aan op een stopcontact met de bijgeleverde kabel voor thuisladen (EVSE) of met de kabel voor een Wallbox (type 3). Om uw Wallbox te installeren, heeft u de expertise van een professionele elektricien nodig om ervoor te zorgen dat u deze oplaadoplossing veilig kunt gebruiken. Wilt u opladen terwijl u onderweg bent? Geen probleem. De Nissan LEAF heeft een aansluiting voor CHAdeMO snelladen waarbij de kabel aan het snellaadpunt vast zit. Dankzij deze aansluiting kunt u bij alle snellaadstations van Nissan en onze partners uw auto opladen.

Het gebruik van de verwarming of airconditioning heeft wel invloed op de afstand die u kunt afleggen. U kunt echter gebruikmaken van een intelligent systeem om uw Nissan LEAF op de juiste temperatuur te krijgen. De auto wordt dan verwarmd of afgekoeld terwijl de batterij wordt opgeladen. Als uw auto is aangesloten aan een laadsysteem thuis [8] of een openbaar oplaadpunt, komt de stroom voor de verwarming of airconditioning rechtstreeks van het stroomnet en dus niet uit de lithium-ion-batterij, dus dit heeft geen gevolgen voor uw rijbereik.

arrow-icon

[1] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).


[2] Cijfers gelden voor batterij van 39 kWh. Duur afhankelijk van oplaadomstandigheden, zoals type en staat van de lader, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur ten tijde van gebruik. Weergegeven tijd voor snelladen geldt bij gebruik van een CHAdeMO-snellader. De Nissan LEAF is ontworpen om u te ondersteunen tijdens de ritten die u in het dagelijks leven het vaakst maakt. De auto is uitgerust met oplaadbeveiligingsfuncties die de batterij beschermen als er binnen korte tijd meerdere malen snellaadbeurten worden uitgevoerd. Meerdere keren achter elkaar snelladen, kan langer duren als door de batterijtemperatuur het beveiligingsmechanisme voor de batterij in werking wordt gesteld. 


 [3] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen én om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.


[4] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl


[5] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer of met [telefoonnummer/e-mailadres]


[6] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer of met [telefoonnummer/e-mailadres]. 


[7] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.


[8] Het maximale AC-laadvermogen voor de Nissan LEAF is 6,6 kW. De vermelde oplaadtijd is gebaseerd op opladen met een type 2 laadkabel (modus 3) van 32 A. 
De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie.  De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs)