Nissan LEAF in de woestijn met een man zittend op de auto

Uber & Nissan

Nissan biedt als preferred supplier elektrische voertuigen aan Uber Partner Drivers aan. Daarmee levert Nissan een bijdrage aan de ambities van Uber om in 2025 100% van de ritten in de region Amsterdam elektrisch aan te bieden.

De Uber Partner Drivers krijgen een uniek aanbod om deze ambitie te realiseren en kunnen daarbij kiezen uit een Nissan LEAF met 40 kWh of 62 kWh batterij.

Nissan LEAF aanbod voor Uber Partner Drivers

Als Uber Partner Driver is het nu extra aantrekkelijk om over te stappen naar een nieuwe Nissan LEAF. Zo rijdt u nu al een LEAF 40 kWh vanaf € 399 per maand* op basis van 2,9% Financial Lease (looptijd: 48 maanden via Nissan Financial Services). 

Deze aanbieding is geldig voor zowel de LEAF met 40kWh batterij als met 62kWh batterij, maar enkel voor Uber Partner Drivers in het bezit van een geldig Uber account en met de Uber app geïnstalleerd op hun smartphone

Daarnaast heeft de 100% elektrische Nissan LEAF zeer lage bedrijfs- en houderschapskosten, wat ervoor zorgt dat u als Uber Partner Driver meer verdient aan uw ritten.


Nissan After Sales UBER aanbiedingen:

• Lederen bekleding (inbouw achteraf)

• Nissan onderhoudscontract

• Nissan verlengende garantie

• Laadinfrastuctuur voor thuis in de vorm van een Nissan WALLBOX

 

Bovenstaande opties kunnen bij aankoop/financial lease van een Nissan LEAF worden aangeboden via de Nissan Fleetdealer.