Actieradius 270 km

WLTP - Gecombineerd

110 kw (150 pk)

Maximaal vermogen

van 20 tot 80% in ongeveer 60 min*

Snelladen van de batterij

WLTP: Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. De WLTP-meetprocedure heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen.

Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming.
Snelladen van 20 tot 80% in ongeveer 60 minuten*

SNELLADEN ONDERWEG

Sluit uw Nissan LEAF aan op een CHAdeMO snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten.

THUIS OPLADEN IN 7,5 UUR**

THUIS LADEN MET DE WALLBOX

U kunt de batterij van uw Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7 kW thuislader.

OPLADEN WAAR U OOK BENT

De klassieke manier om uw Nissan LEAF op te laden: gebruik één van de meegeleverde kabels, waar u ook bent.

KIES UW OPLAADMOMENTEN

Stel vaste tijden in om een oplaadcyclus te starten of beëindigen en profiteer maximaal van stroomtarieven buiten de piekuren. In een paar klikken kunt u makkelijk de oplaadtimer op uw navigatiescherm instellen.


Oplaadpuntennetwerk voor elektrische voertuigen

Nissan werkt met de CHAdeMO-standaard voor het snel opladen van elektrische voertuigen. Nissan heeft al het meest omvangrijke oplaadnetwerk in Europa opgebouwd met in totaal 4.600 snelladers.

Vind oplaadstations

Klaar voor uw volgende oplaadbeurt? Laad de kaart met oplaadpunten op uw navigatiescherm, vind het dichtstbijzijnde oplaadstation en uw Nissan LEAF zal u precies laten zien hoe u er moet komen. Met de speciale filters kunt u bovendien uw zoekopdracht verfijnen tot in de kleinste details, van soorten laders tot betaalmethodes. 


Blijf verkennen

* Genoemde cijfers zijn voor een 40kWh-batterij. Tijd afhankelijk van laadcondities, Inclusief ladertype en -condities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Voor de indicatie van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. De Nissan LEAF heeft oplaadvoorzieningen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snelle oplaadsessies in een korte tijd. De tijd die nodig is voor snelladen kan langer duren wanneer de batterijveilige bewakingstechnologie wordt geactiveerd door de batterijtemperatuur.

 

** De oplaadtijd hangt onder meer af van de oplaadcondities, inclusief het type en de conditie van de snellader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur. Getoond voor een 40 kWh batterij. Voor de aangegeven oplaadtijd moet gebruik worden gemaakt van een wallbox 32A / 7 kW.