NISSAN LEAF

ALS U HET LAATSTE NIEUWS OVER DE NISSAN LEAF WILT ONTVANGEN, DAN BENT U HIER AAN HET JUISTE ADRES! VUL UW GEGEVENS IN EN KLIK OP ‘HOU ME OP DE HOOGTE’. JA, ZO SIMPEL IS HET.

LIMITED EDITION NISSAN LEAF 3.ZERO E+

NISSAN LEAF

Met intelligente rijhulpmiddelen zoals het geavanceerde ProPILOT*-systeem en het e-Pedal, zodat u verzekerd, zonder zorgen en met eengerust hart naar huis kunt rijden.

Intelligent vermogen waar u tot wel 385 km** mee vooruit kunt met drie verschillende rij-instellingen

Intelligente integratie met uw smartphone zodat u al uw reizen altijd binnen handbereik heeft

*ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden.

 

**Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (#) zijn bepaald volgens de NEDC-testcyclus. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (*) zijn bepaald volgens de nieuwetestcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) en vervolgens herberekend om tot een equivalent NEDC-cijfer te komen ten behoeve van de vergelijking.