DE ONMISBARE NISSANCONNECT EV APP

- Breng uw auto perfect op temperatuur voordat u instapt.

- Controleer uw autonomie en oplaadstatus. 

- Stel de timer in om uw Nissan LEAF buiten piekuren op te laden.

- Vind de dichtstbijzijnde oplaadstations.

 

NIEUWS, INFORMATIE EN AUDIO ZOALS U HET WILT

TECHNOLOGIE VOOR INFORMATIE EN PLEZIER

Controleer uw actieradius, check de vermogensmeter, kijk hoeveel tijd u nog hebt tot uw volgende oplaadbeurt en geniet van uw audio via Bluetooth: het kan allemaal op het digitale informatiescherm, in een stijl die bij u past.

BEKIJK ALLE DETAILS OP UW AANPASBARE SCHERM

VERBINDING VIA APPLE CARPLAY

Laat uw smartphone nooit meer links liggen dankzij Apple CarPlay. Zodra uw toestel gekoppeld is, kunt u uw favoriete functies gebruiken vanaf het scherm in het dashboard van uw Nissan LEAF, met gemakkelijke toegang tot alle nieuws, informatie en entertainment die zij te bieden hebben.

LAAT UW ENERGIEZUINIGE BOSE® AUDIOSYSTEEM HOREN

Combineer optimale geluidskwaliteit met energiebesparing dankzij zeven kleine, lichte en strategisch geplaatste luidsprekers. De experts van Bose hebben een audiosysteem ontworpen dat net zo ecovriendelijk is als de Nissan LEAF.

Apple CarPlay

Mobiele integratie

Bluetooth

Handsfree bellen

USB-aansluiting

Muziek en opladen

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSFUNCTIES VOOR UW GEMOEDSRUST

TECHNOLOGIE VOOR UW VEILIGHEID

De Nissan LEAF is voorzien van de meest geavanceerde veiligheidstechnologieën van Nissan. Zij helpen u om sneller te reageren en geven u een veiliger gevoel op de weg. Bekijk de specificaties van de Nissan LEAF voor meer informatie.

VEILIGHEIDSBEOORDELING: VIJF STERREN

EURO NCAP

In 2018 heeft Euro NCAP nieuwe crashtesten ingevoerd voor verkeerssituaties met auto’s, fietsers en voetgangers.

De Nissan LEAF scoorde 93% voor veiligheid voor volwassenen en 86% voor bescherming van kinderen. De Nissan LEAF laat goed zien waar Nissan's gerenommeerde ProPILOT-systeem voor bedoeld is, met geavanceerde systemen om de bestuurder te ondersteunen, camera’s en radartechnologie voor voetgangersdetectie en nog veel meer.

Nu de Nissan LEAF met het maximale aantal van vijf sterren voor veiligheid is beoordeeld door Euro NCAP, kunt u als bestuurder met meer zelfvertrouwen achter het stuur kruipen, verzekerd van een veiligere rit.