Nissan LEAF laadt op in een particuliere garage

ga verder dan ooit tevoren
Nissan Electrify the World afbeelding

een initiatief voor duurzaamheid

Bij Nissan geloven we in een duurzame toekomst en zijn we ervan overtuigd dat deze alleen gerealiseerd kan worden als we nu handelen. Daarom nemen we de leiding op het gebied van elektrische mobiliteitsoplossingen door vorm te geven aan slimme steden en vandaag de weg vrij te maken voor een toekomst van innovatie.

Nissan elektrische voertuigen gamma

Elektrische voertuigen van Nissan

Doe mee met de elektrische revolutie. Start vandaag met rijden in de auto van de toekomst. Het vooruitstrevende gamma van 100% elektrische auto’s en bestelwagens van Nissan biedt hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie, waardoor u kunt genieten van uw rit zonder enige uitstoot.

KLANTENBELOFTE

Wanneer u een Nissan aanschaft, koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een zorgpakket waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw Nissan. Lees meer over onze klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

ONTDEK DE KLANTENBELOFTE VAN NISSAN
BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang alle actualiteiten van Nissan met onze online nieuwsbrief – voor de meest recente informatie over producten en diensten en de nieuwste aantrekkelijke aanbiedingen.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN