Nissan LEAF - vergelijk de 100% elektrische auto met zijn concurrerende modellen
labels

NISSAN LEAF MAAKT DE WERELD ELEKTRISCH

U bent nu klaar voor de overstap naar 100% elektrisch rijden: de Nissan LEAF 30 kWh is de perfecte keuze voor u want deze auto biedt u de grootste actieradius in zijn klasse. U rijdt namelijk tot wel 250 km op een lading*. De nieuwe Nissan LEAF brengt u dus op iedere gewenste bestemming.

De Nissan LEAF heeft veel ruimte voor- en achterin. De elektrische auto biedt u 5 volwaardige zitplaatsen en een grote laadruimte.

 

Klik op onderstaande button en zie in één oogopslag de vergelijking tussen de Nissan LEAF en zijn concurrerende modellen.

pulsar safety shield

Met het NissanConnect EV kunt u het verwarmen en laden van uw elektrische auto op afstand regelen via uw smartphone. Bovendien wordt de informatie over het laden, energieverbruik en gereden afstanden in een persoonlijk logboek opgeslagen. Verder is deze 100% elektrische auto uitgerust met een achteruitrijcamera die u parkeerhulp biedt zodat u nauwkeurig kunt parkeren.

pulsar nissanconnect

Nissan heeft twee oplossingen voor u bedacht om uw eigen 100% elektrische Nissan LEAF te kunnen aanschaffen. U kunt de Nissan LEAF inclusief batterij aankopen of met Nissan LEAF Flex kunt u de auto aanschaffen en de batterij huren. Als aanvullig op meerdere aankoopmogelijkheden en geluidloos rijden, krijgt u nu ook 8 jaar garantie/160.000 km op de 30 kWh batterij van de Nissan LEAF en kunt u profiteren van het Gratis e-Vier pakket met o.a. 4 jaar gratis snelladen bij Fastned.

 

*250 km o.b.v. NEDC-cyclus. Gemiddeld rijbereik in de praktijk variërend van 125 tot 200 km, afhankelijk van weg- en weercondities en rijstijl.