MAAK EEN BLIJVENDE INDRUK

HALLO, TOT ZIENS

Met de opvallend geaccentueerde autogrille en in het oog springende LED-achterlichten is de stijlvolle Nissan MICRA ontworpen om indruk te maken.

Connect Edition N-TEC

Bij de MICRA Connect Edition N-TEC draait alles om de details: 16 inch lichtmetalen velgen, de extra getinte achterruiten, portiergrepen en spiegelkappen in satijn zilver en chromen afwerking van de mistlampen. Rij in stijl met de verfijnde interieurbekleding, blauwe stiksels op de stoelen, een lederen stuurwiel en een glanzende afwerking van de middenconsole en de armsteunen aan de voorportieren.

INTELLIGENT DESIGN

VERRASSEND RUIM

U zult verrast zijn over hoeveel opbergruimte u hebt in de Nissan MICRA. Het ontwerp is ruim en comfortabel.

PERSOONLIJKE EXPRESSIE

GEEF HEM EEN PERSOONLIJK TINTJE

Geef uw Nissan MICRA een persoonlijke touch met een reeks exterieur- en interieurmogelijkheden.

TOON UW PERSOONLIJKHEID

Profiteer van op maat gemaakte, originele Nissan accessoires en personaliseer uw Nissan MICRA stadsauto tot het laatste detail.

PERSOONLIJKE MICRA

HELEMAAL ZOALS U.

Stel uw MICRA samen volgens uw persoonlijke voorkeur, van wielen tot interieurbekleding.

LAAT UW ECHTE KLEUREN ZIEN

Kies lichtmetalen velgen, spiegelkappen, portierlijsten en andere onderdelen in uw eigen favoriete accentkleuren*. U kunt opvallend op weg, dankzij het personalisatieaanbod voor de Nissan MICRA. Ervaar zelf de nieuwe 3D-personalisatiemodule, speel met de mogelijkheden en creëer uw eigen Nissan MICRA.
*Alle onderdelen en kleuren zijn verkrijgbaar bij de Nissan-dealer

Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Ontdek met onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.