Nissan Micra Around View Monitor in Action

MEER VERTROUWEN,
PLEZIER EN VERBONDENHEIDNissan Micra Intelligent Lane Intervention

INTELLIGENT LANE INTERVENTION

Dit systeem detecteert het als u zonder richting aan te geven uw rijbaan verlaat. Het geeft u een waarschuwing en remt automatisch lichtjes af om u voorzichtig weer terug te leiden naar de juiste baan.

 

 

  Geeft u een waarschuwing 

  Stelt remmen in werking om u in de juiste rijbaan te houden

Nissan Micra Intelligent Emergency Braking

INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

Intelligent Emergency Braking houdt voortdurend uw snelheid en de afstand tot uw voorligger bij en geeft u een seintje als u moet afremmen. In spoedgevallen kan hij ook automatisch afremmen om te helpen een frontale botsing te voorkomen. Ook als het systeem een voetganger op uw pad detecteert, kan het de auto tot stilstand brengen.

Nissan Micra High Beam Assist

HIGH BEAM ASSIST

U heeft 's nachts beter zicht zonder andere weggebruikers te verblinden. Het grootlicht wordt automatisch ingeschakeld wanneer daar behoefte aan is, maar zodra het systeem een voertuig detecteert, schakelt het over op dimlicht.


Nissan Micra Around View Monitor Parking

Intelligent Around View Monitor

Bovenaanzicht van elke plek die u maar wilt

Met vier camera's maakt de Intelligent Around View Monitor in de Nissan MICRA, exclusief in zijn klasse, parkeren en manoeuvreren eenvoudig. Het systeem geeft u een virtueel bovenaanzicht van uw auto en de omgeving. Op een gesplitst scherm krijgt u close-ups van de voorkant, achterkant en de stoeprand om ervoor te zorgen dat uw zelfvertrouwen en uw velgen geen deuken oplopen.

 

 

  4 camera's

 

  Bovenaanzicht

Nissan Micra Traffic Sign Recognition

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

De MICRA maakt het makkelijk om u aan de maximumsnelheid te houden. Het systeem Traffic Sign Recognition detecteert verkeersborden terwijl u erlangs rijdt en laat de snelheidslimiet zien op het digitale informatiescherm. 

Nissan Micra Blind Spot Warning

BLIND SPOT WARNING

Wissel zonder gedoe van rijbaan. Dit systeem houdt uw dode hoek in de gaten en geeft u een waarschuwing als het daar een voertuig detecteert. 


Nissan Micra Hill Start Assist Illustration

Hill Start Assist

U herkent het vast wel: u rijdt een steile helling op en er zit weer eens een achterligger veel te kort op u. Dankzij Hill Start Assist hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken; het systeem zorgt ervoor dat de auto niet achteruit kan rollen. Het houdt de remdruk enkele seconden vast en geeft u daarmee de tijd om van het rem- naar het gaspedaal over te schakelen.

 

 

Brakes Icon  Remt af op een heuvel

 

Time Icon Houdt remdruk 2 seconden vast

Nissan Micra Intelligent Ride Control Illustration

Intelligent Ride Control

Drempel? Welke drempel? Intelligente Ride Control remt automatisch af en past het koppel van de motor aan zodat u niets merkt van de hobbels op de weg.

Nissan Micra Intelligent Trace Control Illustration

Intelligent Trace Control

Geniet van elke bocht met moeiteloze besturing. Intelligent Trace Control calculeert de situatie in en kan, indien nodig, remdruk op elk individueel wiel toepassen om u te helpen optimaal door bochten te sturen.