• Vanaf
DE 4x4 MET MEER

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NP300 NAVARA 4x4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4x4 Hoog voor licht onverharde weg, 4x4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2x4 voor op de straat. Met functies zoals Hill Start Assist (HSA) en Hill Descent Control (HDC) is de 4x4 klaar voor elke uitdaging.

SOLIDE BASIS MET HET COMFORT VAN EEN PERSONENWAGEN

De Nissan NP300 NAVARA 4x4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis dat op sommige andere pick-ups te vinden is. Er is ook een multi-link achterophanging. Deze zorgt voor meer comfort en beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit.Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Verneem via onze online nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.