NP300 Navara

STERK DESIGN, SLIM GEMAAKT
KLIM EN FORCEER UW EIGEN WEG

Of u nou rijdt op de onverharde wegen diep in het binnenland of op de betonnen wegen midden in de stad, de nieuwe Nissan NP300 NAVARA voelt zich altijd in zijn element. Dit komt door de drie verschillende rijstanden: 4WD Hoog – voor licht onverharde wegen, 4WD Laag – voor serieus terreinrijden als in zand, diepe modder of sneeuw en de rijstand 2WD – voor op het asfalt. Met functies als Hill Start Assist en Hill Descent Control is deze pick-up voorbereid op elke uitdaging.

VOLLEDIG GESLOTEN, VOLLEDIG BETROUWBAAR

De Nissan NP300 NAVARA heeft in plaats van een U-profiel laderchassis, dat op de meeste pick-ups terug te vinden is, een kokerbalk ladderchassis die gemaakt is van hoogwaardig staal met een groot draagvermogen. Het geeft een verbeterde structurele stijfheid en meer torsiestijfheid. De nieuwe “5-link achterwielophanging met springveer” biedt betere rijeigenschappen en komt de wendbaarheid ten goede, zonder in te leveren op het laadvermogen.


Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Ontdek met onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.