€ 23.450

VANAF *

* De genoemde vanafprijzen zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM, kosten rijklaarmaken en recyclingsbijdrage, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor de meest actuele prijzen altijd uw officiële Nissan-dealer.

NIEUWE GENERATIE 4x4 PICK-UP

ROBUUST EN SLIM

De nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4x4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4x4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4x4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

Meer dan 80 jaar ontwikkeling

NOG EVEN STERK ALS TOEN

De robuuste, flexibele en stijlvolle nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4x4 is de laatste in een lange reeks pick-ups van Nissan – we produceerden de eerste al in 1935. Daarna waren we in 1977 pioniers met de King Cab, bedachten we in 2005 het innovatieve, C-channel montagesysteem, en gebruiken we nu als eerste in een 4x4 van één ton een multi-link achterophanging met schroefveren. Ons trotse erfgoed leeft vandaag voort en wordt gedeeld door 14 miljoen eigenaren van pick-ups in 180 landen. Zolang er avontuur lonkt aan de horizon, rijdt Nissan voorop.

Een krachtige en efficiënte motor

HARD OP DE WEG. ZACHT VOOR UW PORTEMONNEE

De robuuste 160 pk / 117kW  of 190 pk / 139 kW 2,3 liter dieselmotor van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4x4 heeft zich tijdens miljoenen kilometers al bewezen. Hij combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik die je verwacht van een moderne 4x4. Het indrukwekkende brandstofverbruik begint vanaf 6,3 l/100 km en CO₂ vanaf 166 g/km.

DE 4x4 MET MEER

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NP300 NAVARA 4x4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4x4 Hoog voor licht onverharde weg, 4x4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2x4 voor op de straat. Met functies zoals Hill Start Assist (HSA) en Hill Descent Control (HDC) is de 4x4 klaar voor elke uitdaging.

SOLIDE BASIS MET HET COMFORT VAN EEN PERSONENWAGEN

De Nissan NP300 NAVARA 4x4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis dat op sommige andere pick-ups te vinden is. Er is ook een multi-link achterophanging. Deze zorgt voor meer comfort en beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit.

VOOR HET ZWAARSTE WERK

ZET UW LADING VAST

Beste trekvermogen in zijn klasse met 3,5 ton

Met een laadvermogen van meer dan 1 ton en het beste trekvermogen in zijn klasse met 3,5 ton heeft de Nissan NP300 NAVARA 4x4 alles wat u nodig hebt voor uw werk. Met het slimme, C-Channel montagesysteem kunt u ladingen in alle vormen en maten vast sjorren aan de drie zijwanden van de laadbak.

Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Ontdek met onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.