NT400 Cabstar

Klaar voor het zware werk


Nissan NT400 CABSTAR - 3/4 vooraanzicht

Geïnteresseerd in de Nissan NT400 Cabstar?


Nissan NT400 CABSTAR - Business Ready-programma

Nissan NT400 CABSTAR - Comfort in de cabine

Nissan NT400 CABSTAR - 5 jaar garantie

Dit is veel meer dan een garantie, en omvat:

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar lakgarantie – dekt de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
  • 5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke banden, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.
  • 6 jaar garantie tegen corrosie op de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak**
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor de dieselmotor heeft u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Nissan Corporate Sales

Op zoek naar de perfecte zakenpartner ?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf, zelfstandig ondernemer bent of u heeft een groot wagenpark nodig, het gamma bedrijfswagens van Nissan biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.