VEELZIJDIG – EN PRECIES DE JUISTE MAAT

COMPACTE MINIVAN VOOR GROTE LADINGEN

De NV200 is de ideale lichte bestelwagen met dubbele cabine. Hij is compact in omvang, gemakkelijk te manoeuvreren en beschikt over een aanzienlijke laadruimte voor twee europallets. Met een keuze aan diverse uitrustingsniveaus en laadvermogens, en de beschikbaarheid van een 7-zits MPV-versie is er altijd wel een NV200 die aan al uw professionele behoeften voldoet.

KIJK WELKE VERSIE BIJ U PAST

  • Nissan NV200 Fridge
  • Nissan NV200 MPV

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG IN 5 STAPPEN

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.

ASSORTIMENT BEDRIJFSWAGENS

Maak kennis met Nissan's uitgebreide assortiment bestelwagens en bestelbussen en vind de sterspeler die aansluit op uw zakelijke behoeften, inclusief 5 jaar garantie op alle modellen.

Blijf op de hoogte

Verneem via onze online nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.