De stoere styling van de Nissan NV400 verraadt meteen zijn karakter: Sterk, Uiterst capabel en Modern. Een grote en praktische laadruimte, een comfortabele en ruime cabine en een uiterst efficiënte motor maken de NV400 de ideale partner voor uw bedrijf.

Deze actie is geldig vanaf 1 januari 2016 t/m 31 maart 2016

Er is al een Nissan NV400 vanaf € 18.100,-. Financial lease vanaf € 109,- per week.*

ZAKELIJK

UW NISSAN NV400 ACTIES

DE NV400 PROFESSIONAL EDITION

ACTIE #1

De Professional Edition is standaard compleet uitgerust met o.a.: Een efficiënte dieselmotor, Airconditioning, Centrale vergrendeling, Cruise control en een Radio/Cd-speler met bluetooth.            

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG IN 5 STAPPEN

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige bedrijfswagen. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige bedrijfswagen. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.

Algemene Voorwaarden

* Prijzen zijn excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken en recyclingbijdrage. Aanbod geldig voor klantorders van 01/01/2016 t/m 31/03/2016. Niet inwisselbaar tegen contanten. Financial Lease via Nissan Business Finance, incl. verzekering, excl. BTW en kosten rijklaar maken. Looptijd 60 maanden, rentetarief 7,9%, geen aanbetaling en geen slottermijn. Afbeeldingen en genoemde opties kunnen afwijken van standaarduitvoering.