MEER RUIMTE EN MEER COMFORT VOOR U EN UW PASSAGIERS

NIEMAND ZEGT NEE TEGEN MEER RUIMTE

De Nissan PULSAR Black Edition ziet er compact uit vanbuiten, maar is verbazingwekkend ruim vanbinnen, met ruime zitplaatsen en armsteunen voor vijf volwassen basketbalspelers. En de kleinere passagiers kunnen goed naar buiten kijken dankzij de grote ramen, wat het rijden nog leuker maakt.

EINDELIJK RUIMTE VOOR DIE LANGE BENEN

Uw passagiers zitten niet meer met de knieën in de nek: de Nissan PULSAR Special Edition heeft meer beenruimte op de achterbank dan veel ruime zakenauto’s. De PULSAR heeft zelfs de meeste beenruimte van alle hatchbacks in zijn klasse.

ZWART IS ER WEER IN AL ZIJN PRACHT

DE BLACK EDITION GAAT DE WEG OP

Zwarte lichtmetalen velgen, zwarte spiegels, zwarte koplampsierring met led, getint glas: maak het zo donker als u wilt met het flexibele Nissan PULSAR Black Appearance-pakket.

UW WELBEVINDEN GAAT NISSAN AAN HET HART

OMHULD MET COMFORT EN GEMAK

Uw nieuwe PULSAR van Nissan heeft verbeterde onderdelen voor veiligheid, controle en comfort, zodat u met uw auto altijd op koers blijft, onder alle rijomstandigheden. Uw auto is slimmer, meer verbonden en beter beschermd, zodat rijden niet alleen plezieriger is voor u, maar ook voor al uw passagiers.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.