Tek 7 pin

Trekhaakkabelset 7-polig

Te 13 pin

Trekhaakkabelset 13-polig

Blijf verkennen

(1) De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Britse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen.

Accessoires en eventuele additionele apparatuur die een klant na verkoop kan monteren, kunnen van invloed zijn op de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van de auto.

De getoonde prijzen zijn de aanbevolen verkoopprijzen van de fabrikant. De prijs is inclusief 20% btw, 12 maanden motorrijtuigenbelasting en voertuigregistratietarief. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk. Prijzen onder voorbehoud.

U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Voor algemene voorwaarden inzake Nissan-technologie, klik hier

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

Sommige delen van het leer kunnen kunstleer bevatten.