Nissan QASHQAI interieuraanzicht van stuurwiel en middenconsole
Nissan QASHQAI klimaatbeheersing

GESCHEIDEN KLIMAATREGELING

Blijf koel voorin en warm achterin, of omgekeerd.

Nissan QASHQAI Intelligent Key

INTELLIGENT KEY

Met de Nissan QASHQAI kunt u uw ramen bedienen van binnen en buiten uw auto dankzij de 4 elektrische ramen en uw Intelligent Key

Nissan QASHQAI dubbele USB-aansluiting achterin

DUBBELE USB-AANSLUITING ACHTERIN

Houd de passagiers achterin tevreden, zelfs tijdens de langste ritten, met dubbele USB A- en C-poorten om telefoons en andere apparaten op te laden.

Nissan QASHQAI interieuraanzicht rijdend

DE STILSTE IN ZIJN KLASSE

STIL DESIGN

De nieuwe Nissan QASHQAI is zo wendbaar en responsief en zo vlot te besturen dat uw rit even enerverend als ontspannend is: stil, soepel en toch veilig.

Nissan QASHQAI stille motor

STILLE MOTOR

De uiterst efficiënte benzinemotoren garanderen onmiddellijke acceleratie met minimale verstoring in uw Crossover.

Nissan QASHQAI portierisolatie

PORTIERISOLATIE

Geïsoleerde portierpanelen houden de warmte binnen en het geluid buiten.

Nissan QASHQAI absorptie van weggeluid

ABSORPTIE VAN WEGGELUID

Door het verfijnde chassis en de aerodynamische carrosserie van de Nissan QASHQAI worden trillingen en geluid tot het minimum beperkt.

[1] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.
[2] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Voor algemene voorwaarden inzake Nissan-technologie, klik hier 
[3] De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.   
[4] Sommige delen van het leer kunnen kunstleer bevatten.
De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een toeslag).