Slim vermogen voor een veranderende wereld

De nieuwe Nissan QASHQAI biedt twee aandrijvingen die profiteren van de expertise van Nissan op het gebied van elektrische voertuigen en indrukwekkende  prestaties en minder CO2-uitstoot.

Het streven naar efficiëntie is nog nooit zo spannend geweest

Mild-Hybrid

Nissan QQ motor afbeelding in transparante rijdende auto

Efficiëntie met enthousiasme

Efficiëntie met enthousiasme

Efficiëntie met enthousiasme

Een Mild Hybrid-systeem combineert verbeterde brandstofefficiëntie met meer rijplezier. Het Mild Hybrid-systeem gebruikt een lithium-ionbatterij die energie opslaat die teruggewonnen wordt tijdens het remmen. Deze opgeslagen energie zorgt dat de benzinemotor uitgeschakeld wordt bij lage snelheid (onder de 30 km/u) of bij stilstand. Dit verbetert de brandstofefficiëntie en verlaagt de totale CO2-emissie  [1]. Om het gewicht van de auto te verminderen en de prestaties te verhogen zijn de portieren, motorkap en spatborden deels van aluminium gemaakt.

[1] Energieverbruik (Wh/km): gecombineerd 180-206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden. > RBU Aanpassen naar marktspecificaties

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (niet inbegrepen in de prijs).