Assistentie- en veiligheidstechnologieën

Technologie waardoor elke rit slimmer en eenvoudiger wordt en die u ondersteunt als u dat nodig heeft.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT met Navi-link

ProPILOT [1] met Navi-Link [2]

Nissan QQ Propilote  2D illustratie

U rijdt nu zonder stress en met meer zen. ProPILOT [2] met Navi-link helpt om de ingestelde afstand tot de voorligger aan te houden, om de auto centraal in de rijbaan te houden en maakt gebruik van de ingebouwde TomTom®-kaarten zodat het systeem kan anticiperen op veranderingen zoals bochten, knooppunten en uitritten voor een vloeiende rit.  Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden.

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl

[2] ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen én om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[3] De Head-up display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of niet standaard beschikbaar of alleen als optie (niet inbegrepen in de prijs).