Nieuwe QASHQAI Première Edition. Vraag nu een offerte aan

Ervaar als eerste de gloednieuwe Nissan QASHQAI Première Edition. Hij is standaard voorzien van metalliclak (two-tone lak optioneel*) en een schat aan technologieën zoals ProPILOT met Navi-link [1], draadloos gebruik van Apple CarPlay [2] en een Mild-Hybrid aandrijflijn [3]. 

Nissan QQ 3D packshot

[1] ProPILOT is beschikbaar op een sommige uitvoeringen. ProPILOT is een geavanceerd systeem om de bestuurder te ondersteunen maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is bedoeld om te rijden op snelwegen (met vangrails) met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om op te letten, veilig te rijden, snelheidslinieten te respecteren en de snelheid aan te passen aan de omstandigheden en altijd controle te houden over het voertuig. 

[2] Koppel een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken alleen terwijl de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd voldoen aan de verkeersvoorschriften. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de concentratie van de weg kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[4] De Head-up display is een praktische voorziening die belangrijke informatie op de voorruit toont zodat u het kunt zien, zonder uw aandacht voor de weg te verminderen.

De getoonde afbeeldingen zijn illustratief. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen of alleen beschikbaar als optie (tegen meerkosten). 

* Two-tone lakkleur is een optie tegen meerprijs.