Exclusief: de Nissan QASHQAI Première Edition

Ervaar als eerste het beste van de gloednieuwe Nissan QASHQAI. De Première Edition biedt two-tone lak (optie) en zit boordevol technologie, inclusief ProPILOT met Navi-Link [1], draadloze Apple CarPlay [2] en een mild-hybrid-aandrijving.[3] 

Nissan QQ-SV0 beauty shot perk

[1] ProPILOT is beschikbaar op sommige voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen én om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[2] Het koppelen van een mobiele telefoon om Nissan Connect te gebruiken mag alleen gebeuren als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[3] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180-206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden. > RBU Aanpassen naar marktspecificaties

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie(tegen een meerprijs).