ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2020 tot en met 31/01/2020, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2020 tot en met 31/01/2020, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Sommige acties zijn dealergebonden en niet bij elke dealer verkrijgbaar, voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale dealer. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

 

* De € 2.000 korting is geldig op een nieuwe Nissan X-TRAIL, ongeacht de uitvoering. De inruilkorting van € 2.000 is uitsluitend geldig indien er een auto wordt ingeruild. 

 

(1) Benoemde Nissan All-Inclusive maandbedragen zijn o.b.v. X-TRAIL Acenta of X-TRAIL N-Connecta met 33,2% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn voor alle modellen o.b.v. 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Minimaal te financieren bedrag € 5000, geen maximaal te financieren bedrag.  De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden en 30% bij 48 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders, niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

 

(²) Vanaftarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450 op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V.. Getoonde uitvoering is een Nissan X-TRAIL Tekna en wijkt af van de gecommuniceerde basisuitvoering. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

 

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan X-TRAIL gamma gecombineerd: 4.9 – 6.4 l/100km, resp. 20.4 – 15.6 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 129 gr/km tot 162 gr/km.