ACTIES | NISSAN X-TRAIL

ACTIES | NISSAN X-TRAIL


Vanaf € 429 per maand**

NISSAN SMART FINANCING

 

Catalogusprijs vanaf € 51.490,-

 

Geïnteresseerd in een stoere en stijlvolle SUV, ideaal voor het (actieve) gezin en met een moderne en efficiënte aandrijflijn? Wacht niet langer en bezoek de Nissan-dealer nog deze maand. De uiterst veelzijdige X-Trail is aantrekkelijker dan ooit!

Nissan X-Trail

Vanaf € 799 per maand***

NISSAN PRIVATE LEASE

 

Catalogusprijs vanaf € 51.490,-

 

Het gemak van rijden zonder zorgen? Dan heeft Nissan de perfecte match! Profiteer nu van Nissan Private Lease. U hoeft enkel nog maar te tanken.

Nissan X-Trail
X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

Algemene voorwaarden

*De € 1.500 dealerkorting, € 1.500 inruilpremie en/of € 1.500 voorraadkorting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-Trail in de periode van 01/03/2024 tot en met 31/03/2024. De € 1.500 inruilpremie is geldig bij het inruilen van een andere auto. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

**Nissan Smart Financing is geldig op nieuwe particuliere Nissan-personenauto-orders. Jaarlijks kostenpercentage van 8,4% bij autofinanciering zonder Verlengde garantie of Onderhoudscontract, 6,4% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) Verlengde Garantie en Onderhoudscontract. Voor Nissan Smart Financing looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag bij 6,4% is € 25.000, en 8,4% geen maximaal te financieren bedrag. Een slottermijn mogelijk. Een 3,9% voorraad actie is uitsluitend geldig op Ariya en Qashqai, met een maximale looptijd van 36 maanden en € 30.000 te financieren. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het aflopend krediet van toepassing zijn. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. *Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%. Meer informatie over de overheidsubsidie, klik hier. Kortingen afhankelijk van gekozen auto.

***Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen X-TRAIL o.b.v. 72 maanden en 5.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

1. Bijtellingtarief gebaseerd op X-Trail Limited Edition e-Power met actuele uitrustingniveau in combinatie met het 36,97% IB-tarief. 

Nissan Smart Financing chart