Acties | Nissan X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

X-TRAIL

Algemene voorwaarden

*Montage van een originele afneembare trekhaak en 13 pins-kabelset door de verkopende dealer, ter waarde van € 1.500 incl. BTW. Deze aanbieding is geldig bij aanschaf van een nieuwe X-Trail in de periode van 01/10/2023 tot en met 31/12/2023. Actie kan niet worden omgezet in korting op het bestelde voertuig en/of andere producten.

**De € 1.500 korting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-Trail in de periode van 01/10/2023 tot en met 31/10/2023. De € 1.500 inruilvoordeel is geldig bij het inruilen van een andere auto. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

***Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen X-TRAIL o.b.v. 72 maanden en 5.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.