Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

Ontdek het
Nissan N-TEC Edition gamma

Meer design, meer technologie

Met de scherpe looks, karakteristieke zwarte styling en geavanceerde technologie van het Nissan N-TEC Edition gamma haalt u echt alles uit uw rit.

Nissan MICRA N-TEC edition

De Nissan MICRA N-TEC Edition is MICRA, met een tikkeltje extra. Zoals 17" zwarte lichtmetalen velgen, zwarte spiegelkappen en een exclusieve N-TEC badge. Het is de Nissan MICRA, met wat extra accenten die uw rit nog stijlvoller maken.

ONTDEK DE NISSAN MICRA N-TEC
Nissan Qashqai N-TEC edition

Van de karakteristieke V-vormige grille tot de donkere koplampen tot de zwarte 19" lichtmetalen velgen. En dan is er nog het interieur: stoelen afgewerkt met Alcantara[[83]] en kunstleer en zwarte accenten maken uw rit nog stijlvoller.

ONTDEK DE NISSAN QASHQAI N-TEC
Nissan X-Trail N-TEC edition

Van de opvallende metallic lak tot de zwarte 18" lichtmetalen velgen en donkere chromen V-vormige grille: de Nissan X-TRAIL N-TEC maakt uw rit nog stijlvoller. Van binnen zorgen materialen van topkwaliteit en zwarte accenten voor de juiste sfeer … en zetten de toon voor stijl.

ONTDEK DE NISSAN X-TRAIL N-TEC

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 

 

*Sommige delen van het leer kunnen kunstleer bevatten.