Nissan QASHQAI N-TEC 3/4 vooraanzicht

NISSAN QASHQAI N-TEC

Meer design, meer technologie

Vanaf € 36.685

Nissan QASHQAI N-TEC: de Nissan QASHQAI op zijn allerbest. Met meer technologie en een unieke styling voor ongeëvenaard rijgenot.

Configureer uw Nissan QASHQAI

Nissan QASHQAI 3/4 vooraanzicht in een gebouw

Eersteklas stijl

De Nissan QASHQAI N-TEC is het allerbeste wat een QASHQAI te bieden heeft. Van de unieke donkere V-vormige grille tot de zwarte 19" Wind lichtmetalen velgen: deze auto is ontworpen om de show te stelen.

Meer over het design van de Nissan QASHQAI

EXTERIEURPERSONALISATIE
  • Donkere koplampen
  • Zwarte inzetstukken aan voor- en achterkant
  • Zwarte dakrails
  • Zwarte 19" Wind lichtmetalen velg
Nissan QASHQAI N-TEC zwarte V-vormige grille
Nissan QASHQAI N-TEC badge
Nissan QASHQAI N-TEC zwarte spiegelkappen
Nissan QASHQAI N-TEC interieuraanzicht met bestuurder en ProPILOT

Eersteklas focus

ProPilot

Nissan ProPilot[[82]] maakt een einde aan rijstress. Het systeem houdt alles voor u in de gaten en helpt u een handje als u daar behoefte aan heeft.

Meer informatie over Nissan Intelligent Mobility

Nissan QASHQAI N-TEC aan het parkeren op straat

Intelligent Park Assist

Geen halsbrekende stuurcapriolen meer. Met Intelligent Park Assist hoeft u alleen nog maar op een knop te drukken en uw Nissan QASHQAI N-TEC parkeert zichzelf. En dat doet hij behoorlijk netjes.[[82]]

Nissan QASHQAI N-TEC interieuraanzicht van de bestuurderscabine

Eersteklas comfort

Met zijn hoogwaardige glanzend zwarte ventilatieroosters, zwarte dak, zwarte afwerking van de stijlen en een combinatie van Alcantara[**] en kunstleer voor de stoelen voelt u zich in de Nissan QASHQAI N-TEC helemaal thuis op de weg.

Meer over het interieurdesign van de Nissan QASHQAI

EERSTEKLAS CONNECTIVITEIT

NissanConnect zorgt ervoor dat u verbonden en geïnformeerd blijft en biedt volop entertainment. Van eenvoudige deur-tot-deur-navigatie via de app tot muziek streamen met Android Auto® of Apple CarPlay®, er bestaat geen betere manier om de weg af te leggen.

MEER OVER CONNECTIVITEIT
Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

NISSAN N-TEC EDITION GAMMA

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 


De getoonde prijs is de 'Aanbevolen Consumentenprijs' dit zijn consumentenadviesprijzen incl. BPM/BTW, legeskosten, recyclagebijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Eventuele wijzigingen aan prijzen en uitrusting zijn voorbehouden aan Nissan Nederland. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk.


*U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën. 


**Sommige delen van het leer kunnen kunstleer bevatten.