You Plus

0 ongelezen berichten

Opgelet: CARWINGS zal veranderen

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze CARWINGS-pagina. We willen u op de hoogte brengen van geplande onderhoudswerkzaamheden aan de site van CARWINGS op 29 september. Onze excuses voor het ongemak. Vanaf 30 september zal de nieuwe site online zijn, waarop u een snellere en efficiëntere browse-ervaring beleeft. Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

RIJ VERDER DAN OOIT TEVOREN

Bent u klaar om over te stappen op 100% elektrisch rijden? Dan is de Nissan LEAF 30 kWh voor u de perfecte keuze. De nieuwe batterij van 30 kWh biedt u een groter rijbereik tot wel 250 km op een lading. Verken nieuwe werelden met de Nissan LEAF. BLIJF OP DE HOOGTE

ONZE BELOFTE, UW ERVARING

Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we. Overal, altijd, voor wat dan ook. Bel met 0800 000 000 en we komen eraan.
Meer informatie...

Exclusieve aanbiedingen van Nissan

Dit zijn de nieuwste aanbiedingen zodat u optimaal kunt profiteren van uw Nissan.

Hier ontdekt u de opties en accessoires voor uw Nissan en krijgt u alle informatie die u nodig heeft voor de service, garantie, after-sales, etc.

Diensten van de Nissan dealer

Hier vindt u alle contactinformatie van uw dichtstbijzijnde Nissan dealer, of een andere dealer.

Nissan Owner Services

Alle informatie die u nodig hebt over uw garantie, het verlengen van de garantie en extra diensten zoals pechhulp.

Belangrijke meldingen over uw Nissan zoals wanneer de volgende beurt nodig is of bij inspectiewerkzaamheden.

Leven met My LEAF

Met You+Nissan kunt u nog meer uit uw LEAF halen: controleer het laadproces en ontvang een melding als de auto volledig is opgeladen.

U kunt ook de instellingen voor de binnentemperatuur van de LEAF op afstand bedienen.

You+Nissan kan ook helpen om uw route te plannen gebaseerd op snelheid, zuinigheid en/of het dichtstbijzijnde oplaadpunt.
Kijk voor meer informatie op: Welkomstpack carwings

Persoonlijke service

Voer al uw persoonlijke informatie in om persoonlijke aanbiedingen en diensten te ontvangen.

Zie onze Bluetooth-handleiding om uw mobiele telefoon snel en eenvoudig aan te sluiten op uw Nissan.

Heeft u meer dan één Nissan? Geen probleem. U kunt ze allemaal snel, eenvoudig en efficiënt beheren met uw You+Nissan-account.

Exclusieve informatie

Als eigenaar van een Nissan maakt u deel uit van een exclusieve club en kunt u profiteren van persoonlijke toegang tot Nissan-evenementen, video's en spelletjes en nog veel meer.

NIEUWE NISSANCONNECT

Intelligente navigatie, integratie van smartphone-apps, verbeterde audio-ervaring: er zijn zoveel dingen te ontdekken over de nieuwe NissanConnect. Kom te weten hoe u al uw diensten kunt activeren en ontdek het brede gamma aan functionaliteiten die u aangeboden worden. Klik hier om in de wereld van de nieuwe NissanConnect te duiken.

Nu aanmelden