Nissan TOWNSTAR Van - OMSLAGFOTO / 3/4-VOORAANZICHT MET BEZORGER

DE HANDIGE, COMPACTE BESTELAUTO VAN NISSAN

De nieuwe TOWNSTAR Electric Van

SCROLL TO EXPLORE

NIssan Townstar Van Interior dashboard and man is driving

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?

De toekomst van uw bedrijf in stroomversnelling

De gloednieuwe, elektrische Nissan TOWNSTAR Electric Van is een logische keuze voor bedrijven. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van maar liefst 301 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelauto vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt, kunt u er in de hele stad mee rijden. (1)(2)

Aanschafsubsidie tot € 5.000*

10% SEBA-subsidie

In 2023 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Nissan TOWNSTAR Electric Van 10% subsidie over de netto-catalogusprijs van de bedrijfswagen. De netto-catalogusprijs is altijd zonder btw en het subsidiebedrag is wel afgetopt tot een maximumbedrag van € 5.000*. Kom langs bij uw Nissan-dealer om de mogelijkheden te bespreken.

1/2

"Nissan TOWNSTAR Van: Levensstijl met glimlachende bestuurder			"
"Nissan TOWNSTAR Van: foto van rijdende TOWNSTAR EV en TOWNSTAR ICE in het stadscentrum				"

AANDRIJVING

Aangedreven door vooruitdenken

Ontdek de betrouwbare prestaties en indrukwekkende zuinigheid van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR. Dankzij de elektrische aandrijving profiteert u van emissievrij rijden.

TECHNISCHE GEGEVENS

Vind de perfecte Nissan voor u

Net als bij een pak dat op maat voor u wordt gemaakt, kunt u ook bij de nieuwe Nissan TOWNSTAR de kleinste details personaliseren: van het design van de achterportieren tot de indeling van de zitplaatsen.

1/2 - AFMETINGEN EN LAADCAPACITEIT

Maximale lengte lading L1-uitvoering: 1,8 meter. Of zelfs 2,2 meter in de nog ruimere L2-uitvoering.

Nissan TOWNSTAR Van - illustratie afmetingen

1/2 - OPTIES VOOR ACHTERPORTIER

Open de achterdeuren zoals u wilt. Er is keuze uit een standaard achterportier met 30/70-splitsing of een (optioneel) portier in hatchbackstijl, voorzien van een achterruit.

Nissan TOWNSTAR Van - klusjesmannen lopen terug naar hun TOWNSTAR

5 jaar of 160.000 km fabrieksgarantie

Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid. Jaar in, jaar uit. (3)

Nissan Townstar Van

TECHNOLOGIE

Ontdek de nieuwe norm

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR tilt het bestelwagensegment naar een geheel nieuw niveau. Hij is uitgerust met veiligheidssystemen, connectiviteitsfuncties en ondersteuningsopties die normaal gesproken alleen voor personenauto’s beschikbaar zijn.

1/2 - INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR (360° ZICHT)

Parkeer met vertrouwen. De Intelligent Around View Monitor van Nissan is uitgerust met 4 camera’s die een 360° zicht geven rondom het voertuig, zodat u moeiteloos kunt manoeuvreren. Zelfs in de krapste ruimtes. (4)

Nissan TOWNSTAR Van - close-up van het NissanConnect-scherm met AVM

1/2 - ProPILOT Assist

Uw voorligger volgen op een vooraf ingestelde afstand, vertraag en accelereer mee met de stroom van het verkeer en blijf in het midden van de rijstrook. Nissan ProPILOT Assist helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger, eenvoudiger en comfortabeler wordt. (4)(5)

Nissan TOWNSTAR Van - TOWNSTAR EV op de weg gezien vanuit de auto

1/2 - APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. Uw auto is compatibel met Apple CarPlay® en Android Auto™, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw berichten, muziek en apps op uw smartphone. (6)

"Nissan TOWNSTAR Van: close-up van het NissanConnect-scherm	"

1/2 - NAVIGATIE

U vindt altijd de snelste route. Het NissanConnect Infotainmentsysteem houdt u constant op de hoogte met actuele verkeersinformatie, alternatieve routes en meer. (7)

Nissan TOWNSTAR Van: NissanConnect-scherm met een gedeelte van het dashboard
"Nissan TOWNSTAR Van: TOWNSTAR ICE dashboard			"

COMFORTABEL & PRAKTISCH

Uw wereld binnen handbereik

In het interieur van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR is alles wat u nodig heeft altijd binnen handbereik. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, naadloze connectiviteit en het ergonomische design kunt u zich volledig op de weg concentreren.

ACCESSOIRES

Voeg uw eigen details toe

Van praktische handigheidjes tot geruststellende bescherming, stem uw Nissan TOWNSTAR nog beter af op uw bedrijf (8).

1/2 - DAKDRAGER

Om nog langere ladingen mee te nemen of gewoon voor meer laadcapaciteit.

"Nissan TOWNSTAR Van: toegang tot dakdrager						"

1/2 - VERWIJDERBARE TREKHAAK

Profiteer van het praktische gemak van een trekhaak of geniet van de cleane look van uw Nissan TOWNSTAR als u deze niet nodig heeft.

Nissan TOWNSTAR VAN: trekhaak

1/2 - HOUTEN BEPLATING VOOR DE LAADRUIMTE

Biedt langdurige bescherming van de laadruimte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het in- en uitladen.

Nissan TOWNSTAR Van: ICE 7/8-achteraanzicht hoog met accessoires en achterdeur open

1/2 - ARMSTEUN

Geniet nog meer van uw ritten door het verhoogde comfort en extra opbergruimte uit het zicht.

"Nissan TOWNSTAR VAN: STOELHOES BESTUURDERSSTOEL			"

1/2 - LAADKABELHOUDER

Compatibel met de standaard laadkabel. De kabel blijft zo schoon en in goede conditie wanneer u deze niet gebruikt.

"Nissan TOWNSTAR Van: laadkabelhouder		"

ONZE NIEUWSTE ACTIES

Rijd weg met een geweldig aanbod

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt wegrijden in de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR.

1/2

Nissan TOWNSTAR Van: packshot volledige voorkant

NISSAN FINANCIERINGSONDERSTEUNING

Een plan voor ieder budget

Wat uw budget ook is, Nissan kan u adviseren over verschillende financieringspakketten en u helpen om de financieringsoptie te kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past.

1/2

"Nissan TOWNSTAR Van: Levensstijl met glimlachende bestuurder			"

Nissan Townstar Electric Van

10% SEBA-subsidie

In 2023 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Nissan TOWNSTAR Electric Van 10% subsidie over de netto-catalogusprijs van de bedrijfswagen. De netto-catalogusprijs is altijd zonder btw en het subsidiebedrag is wel afgetopt tot een maximum bedrag van € 5.000*. Kom langs bij uw Nissan-dealer om de mogelijkheden te bespreken.

1/2

"Nissan TOWNSTAR Van: Levensstijl met glimlachende bestuurder			"
Nissan TOWNSTAR Van: BEDRIJFSWAGENGAMMA

BESTELWAGENS & BEDRIJFSWAGENS

Een bedrijfswagen van Nissan voor iedereen

De bedrijfswagens van Nissan hebben zuinige motoren, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Dus wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bedrijfswagen vinden die aan uw eisen voldoet.

Veelgestelde vragen

De trekkracht van de Nissan TOWNSTAR Electric Van is:

  • 750 kg met ongeremde aanhangwagen
  • 1.500 kg met geremde aanhangwagen

Alle bedrijfswagens van Nissan, inclusief de Nissan TOWNSTAR, worden gedekt door een uitgebreide, pan-Europese garantie van 5 jaar of 160.000 km*

Voor elektrische modellen geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor mechanische defecten en de conditie van de batterij (minder dan 70%)


U kunt uw Nissan TOWNSTAR thuis, op het werk of bij ieder openbaar laadpunt opladen. Om uw auto thuis op te laden, sluit u uw hem gewoon aan op een stopcontact met de (optionele) EVSE-kabel voor thuis opladen, of aan de kabel die aan uw wallbox vastzit voor normaal opladen (type 3).

Om uw elektrische auto te kunnen opladen als u van huis weg bent, wordt de Nissan TOWNSTAR geleverd met een aansluiting voor snelladers (CCS). Deze aansluiting kunt u gebruiken voor alle openbare oplaadpunten.

De laadtijd is afhankelijk van veel factoren, waarbij zeker rekening moet worden gehouden met het type oplader en de conditie en het laadniveau van de batterij. Het volgende is een richtlijn:

  • Openbare DC-snellaadpunten: 15% tot 80% = ongeveer 37 minuten
  • Openbaar opladen bij 22 kW: 15% tot 80% = ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Openbaar opladen bij 11 kW: 15% tot 80% = ongeveer 2 uur en 40 minuten
  • Opladen aan wallbox 7,3 kW: 15% tot 100% = ongeveer 6 uur
  • Normaal stopcontact 2,3 kW: 15% tot 100% = ongeveer 22 uur en 30 minuten

arrow-icon

[1] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

[3] 5 jaar/160,000 km (hetgeen zich het eerst voordoet) fabrieksgarantie voor het bedrijfswagengamma, onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie.

[4] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[7] Kaarten en actuele verkeersinformatie, op afstand bedienbare functies en slimme meldingen zijn diensten waar u voor moet betalen, maar deze zijn drie jaar lang gratis voor bepaalde modellen die zijn uitgerust met NissanConnect Services. Bekijk op deze pagina met welke functies uw voertuig is uitgerust of blader door de brochure. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[8] Getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel en beschikbaar voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

* De netto-catalogusprijs is exclusief btw, inclusief bpm en opties die de fabrikant of importeur aanbracht voor het kenteken is afgegeven. De regeling is geldig op nieuwe klantorders vanaf 10 januari tot en met 29 december 2023.