Nissan TOWNSTAR Van - OMSLAGFOTO / 3/4-VOORAANZICHT MET BEZORGER

Gekozen tot 'Belofte van het Jaar 2024'

Nissan TOWNSTAR Electric Van

Tot 4,3m3 laadruimte

Tot 800 kg laadvermogen

Met Intelligent Around View Monitor

Vanaf € 31.990 (excl. BTW)

"Nissan TOWNSTAR Van: foto van rijdende TOWNSTAR EV en TOWNSTAR ICE in het stadscentrum				"

AANDRIJVING

Aangedreven door vooruitdenken

Ontdek de betrouwbare prestaties en indrukwekkende zuinigheid van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR. Dankzij de elektrische aandrijving profiteert u van emissievrij rijden.

AFMETINGEN

Kies uw formaat en versie

Compact, praktisch en aangepast aan wat u nodig heeft: de Nissan TOWNSTAR is een flexibele mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf.

1/2 - ALGEHELE AFMETINGEN: L1

A - Totale lengte: 4.488 mm <br> B - Wielbasis: 1.248 mm <br> C - Totale breedte: 1.860 mm (zonder spiegels) <br> D - Totale hoogte: 1.864 mm

Nissan TOWNSTAR Van - packshot 3/4-vooraanzicht

1/2 - CAPACITEIT VAN BAGAGERUIMTE: L1

A - Laadruimte (met passagiersstoelen neergeklapt): 3,9 m3 <br> B - Laadvolume (met passagiersstoelen neergeklapt): 3,3 m3 <br> - Hoogte laaddrempel: 634 mm

Nissan TOWNSTAR Van - Bovenaanzicht illustratie gedeeltelijke capaciteit van bagageruimte

1/2 - LAADRUIMTE: L1

A - Lengte op vloerniveau: 1.806 mm <br> B - Maximale breedte: 1.570 mm

Nissan TOWNSTAR Van - packshot 3/4-vooraanzicht

1/2 - ALGEHELE AFMETINGEN: L2

A - Totale lengte: 4.910 mm <br> B - Wielbasis: 3.100 mm <br> C - Totale breedte: 1.860 mm (zonder spiegels) <br> D - Totale hoogte: 1.854 mm

Nissan TOWNSTAR Van - packshot 3/4-vooraanzicht

1/2 - CAPACITEIT VAN BAGAGERUIMTE: L2

A - Laadruimte (met passagiersstoelen neergeklapt): 4,9 m3 <br> B - Laadvolume : 4,3 m3 - Laadhoogte: 613 mm

Nissan TOWNSTAR Van - Bovenaanzicht illustratie gedeeltelijke capaciteit van bagageruimte

1/2 - LAADRUIMTE: L2

A - Lengte op vloerniveau: 2.230 mm <br> B - Maximale breedte: 1.570 mm

Nissan TOWNSTAR Van - packshot 3/4-vooraanzicht

LADING & RUIMTE

Vind uw perfecte match

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR laat u zelfs de kleinste details personaliseren, van het design van de achterdeuren tot de zetelindeling.

1/2

Nissan TOWNSTAR Van: Foto van twee stilstaande bestelwagens die tegenover elkaar geparkeerd staan voor een gebouw
"Nissan TOWNSTAR Van: TOWNSTAR ICE dashboard			"

COMFORTABEL & PRAKTISCH

Uw wereld binnen handbereik

In het interieur van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR is alles wat u nodig heeft altijd binnen handbereik. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, naadloze connectiviteit en het ergonomische design kunt u zich volledig op de weg concentreren.

TECHNOLOGIE

Ontdek de nieuwe norm

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR tilt het bestelwagensegment naar een geheel nieuw niveau. Hij is uitgerust met veiligheidssystemen, connectiviteitsfuncties en ondersteuningsopties die normaal gesproken alleen voor personenauto’s beschikbaar zijn.

1/2 - INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR (360° ZICHT)

Parkeer met vertrouwen. De Intelligent Around View Monitor van Nissan is uitgerust met 4 camera’s die een 360° zicht geven rondom het voertuig, zodat u moeiteloos kunt manoeuvreren. Zelfs in de krapste ruimtes. (4)

Nissan TOWNSTAR Van - close-up van het NissanConnect-scherm met AVM

1/2 - ProPILOT Assist

Uw voorligger volgen op een vooraf ingestelde afstand, vertraag en accelereer mee met de stroom van het verkeer en blijf in het midden van de rijstrook. Nissan ProPILOT Assist helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger, eenvoudiger en comfortabeler wordt. (4)(5)

Nissan TOWNSTAR Van - TOWNSTAR EV op de weg gezien vanuit de auto

1/2 - APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. Uw auto is compatibel met Apple CarPlay® en Android Auto™, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw berichten, muziek en apps op uw smartphone. (6)

"Nissan TOWNSTAR Van: close-up van het NissanConnect-scherm	"

1/2 - NAVIGATIE

U vindt altijd de snelste route. Het NissanConnect Infotainmentsysteem houdt u constant op de hoogte met actuele verkeersinformatie, alternatieve routes en meer. (7)

Nissan TOWNSTAR Van: NissanConnect-scherm met een gedeelte van het dashboard
NIssan Townstar Van Interior dashboard and man is driving

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?

De toekomst van uw bedrijf in stroomversnelling

De gloednieuwe, elektrische Nissan TOWNSTAR Electric Van is een logische keuze voor bedrijven. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van maar liefst 301 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelauto vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt, kunt u er in de hele stad mee rijden. (1)(2)

EV Bereikcalculator

Wij geloven niet in compromissen. Daarom creëren wij elektrische auto's die aan al uw wensen tegemoet komen. Of u nu op zoek bent naar spanning, comfort of functionaliteit, we helpen u om in te zien hoe een elektrische auto uw levensstijl verder kan verbeteren.

  • RIJBEREIK
Hoe ver kunt u rijden?
313 km
Geschat bereik na één volledige laadbeurt onder deze omstandigheden
332 km
Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van een commerciële aanbieding. De cijfers kunnen afwijken op basis van enkele factoren, waaronder: optionele uitrusting, de batterijstatus, klimaatbeheersing, onderhoud van het voertuig, rijstijl en andere niet-technische factoren (weersomstandigheden, gereden route, et cetera.). De cijfers zijn vastgelegd volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).
Lading voertuig
Gemiddelde snelheid
De rijmodus voor 30 km/uur of “Stad” is ingesteld op het typische rijgedrag in een grote stad, met een gemiddelde snelheid tot 30 km/uur en vaak stoppen of stilstaan.
ECO Modus
Buitentemperatuur
20 °C
Klimaatbeheersing

Omstandigheden zoals snelheid, rijgewoonten, het gewicht van de auto, het gebruik van verwarming of airconditioning en de topografie van de locatie waar u rijdt, hebben rechtstreeks invloed op het bereik van de auto.

De weergegeven cijfers zijn het resultaat van officiële testen door de fabrikant in overeenstemming met lokale wet- en regelgeving, met een volledig opgeladen batterij, uitsluitend bedoeld ter vergelijking. 

km
km

De getoonde gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De verstrekte informatie is indicatief, verwijst niet naar een specifiek voertuig en is geen onderdeel van de commerciële actie. De cijfers kunnen afwijken op basis van enkele factoren, waaronder: optionele uitrusting, de batterijstatus, klimaatbeheersing, onderhoud van het voertuig, rijstijl en andere niet-technische factoren (weersomstandigheden, gereden route, etc.). Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de calculator. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om veilig te rijden met inachtname van de snelheidslimieten en verkeersregels.

5 jaar of 160.000 km fabrieksgarantie

Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid. Jaar in, jaar uit. (3)

Nissan Townstar Van
Rijd weg met een geweldig aanbod en sorteer voor op de naderende energietransitie.

Onze acties op de Nissan TOWNSTAR

Nissan vult subsidie aan!

SEBA-subsidie plus 10% korting

Wilt u als ondernemer of non-profitorganisatie een nieuwe, uitstootvrije bedrijfsauto kopen of leasen? Vraag dan subsidie aan uit de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). De Nissan TOWNSTAR Electric Van komt voor deze subsidie - tot 12% van de aanschafprijs - in aanmerking. En Nissan doet hier graag nog een schepje bovenop. Hoe? Door tijdelijk de SEBA-subsidie aan te vullen met 10% korting op de aanschafprijs van een TOWNSTAR Van uit voorraad!**

1/2

Nissan TOWNSTAR Van: packshot volledige voorkant

NISSAN FINANCIERINGSONDERSTEUNING

Een plan voor ieder budget

Wat uw budget ook is, Nissan kan u adviseren over verschillende financieringspakketten en u helpen om de financieringsoptie te kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past.

1/2

"Nissan TOWNSTAR Van: Levensstijl met glimlachende bestuurder			"

ACCESSOIRES

Voeg uw eigen details toe

Van praktische handigheidjes tot geruststellende bescherming, stem uw Nissan TOWNSTAR nog beter af op uw bedrijf (8).

1/2 - DAKDRAGER

Om nog langere ladingen mee te nemen of gewoon voor meer laadcapaciteit.

"Nissan TOWNSTAR Van: toegang tot dakdrager						"

1/2 - VERWIJDERBARE TREKHAAK

Profiteer van het praktische gemak van een trekhaak of geniet van de cleane look van uw Nissan TOWNSTAR als u deze niet nodig heeft.

Nissan TOWNSTAR VAN: trekhaak

1/2 - HOUTEN BEPLATING VOOR DE LAADRUIMTE

Biedt langdurige bescherming van de laadruimte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het in- en uitladen.

Nissan TOWNSTAR Van: ICE 7/8-achteraanzicht hoog met accessoires en achterdeur open

1/2 - ARMSTEUN

Geniet nog meer van uw ritten door het verhoogde comfort en extra opbergruimte uit het zicht.

"Nissan TOWNSTAR VAN: STOELHOES BESTUURDERSSTOEL			"

1/2 - LAADKABELHOUDER

Compatibel met de standaard laadkabel. De kabel blijft zo schoon en in goede conditie wanneer u deze niet gebruikt.

"Nissan TOWNSTAR Van: laadkabelhouder		"

'Belofte van het Jaar 2024'

De volledig elektrische Nissan Townstar is uitgeroepen tot ‘Belofte van het Jaar 2024’ tijdens de Fleet Expo Bestelauto van het Jaar 2024-verkiezing. De Townstar EV is volgens de jury een zeer interessante auto voor zowel de lease en fleet als het mkb. Samen met de Interstar haalt de Townstar de beste TCO-score en scoort de L2-versie bovengemiddeld op het criterium functionaliteit.

Nissan Townstar Van

Maatwerk & Kwaliteit

Ombouwvarianten Veth Automotive

Veth Automotive maakt op basis van de Townstar (L2) praktische alleskunners met open laadbak, kipper of gesloten bak voor veegvuil. Perfect voor onder meer gemeentes en beheerders van openbare ruimtes.

1/2

Nissan TOWNSTAR Van opbouw Veth

1/2

Nissan Townstar Veegvuil Veth
Nissan TOWNSTAR Van: BEDRIJFSWAGENGAMMA

BESTELWAGENS & BEDRIJFSWAGENS

Een bedrijfswagen van Nissan voor iedereen

De bedrijfswagens van Nissan hebben zuinige motoren, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Dus wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bedrijfswagen vinden die aan uw eisen voldoet.

Veelgestelde vragen

arrow-icon

[1] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

[3] 5 jaar/160,000 km (hetgeen zich het eerst voordoet) fabrieksgarantie voor het bedrijfswagengamma, onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie.

[4] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[7] Kaarten en actuele verkeersinformatie, op afstand bedienbare functies en slimme meldingen zijn diensten waar u voor moet betalen, maar deze zijn drie jaar lang gratis voor bepaalde modellen die zijn uitgerust met NissanConnect Services. Bekijk op deze pagina met welke functies uw voertuig is uitgerust of blader door de brochure. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[8] Getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel en beschikbaar voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn. Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

*De SEBA-subisidie vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is beschikbaar van 23 april tot en met 27 december 2024. 

**Nissan biedt 10% korting op de netto catalogusprijs en is enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan TOWNSTAR Electric Van uit voorraad. Enkel geldig in de periode van 01/05/2024 tot en met 30/06/2024. De netto-catalogusprijs is exclusief btw, exclusief bpm en opties die de fabriek of importeur aanbracht voor het kenteken werd afgegeven. De SEBA-subisidie vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is beschikbaar van 23 april tot en met 27 december 2024.