[1] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

[3] 5 jaar/160,000 km (hetgeen zich het eerst voordoet) fabrieksgarantie voor het bedrijfswagengamma, onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie.

[4] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[7] Kaarten en actuele verkeersinformatie, op afstand bedienbare functies en slimme meldingen zijn diensten waar u voor moet betalen, maar deze zijn drie jaar lang gratis voor bepaalde modellen die zijn uitgerust met NissanConnect Services. Bekijk op deze pagina met welke functies uw voertuig is uitgerust of blader door de brochure. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[8] Getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel en beschikbaar voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).

* De netto-catalogusprijs is exclusief btw, inclusief bpm en opties die de fabrikant of importeur aanbracht voor het kenteken is afgegeven. De regeling is geldig op nieuwe klantorders vanaf 10 januari tot en met 29 december 2023.