Houd contact Help: Door het invoeren en verzenden van uw e-mailadres geeft u Nissan Nederland toestemming om u via dit adres te contacteren. Door Nissan per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Nissan staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voortijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

ENERVERENDE PRESTATIES,
EXTREEM LAGE KOSTEN

Comfortabel rijden en maximale zuinigheid: stap in de innovatieve en 100% elektrische nieuwe Nissan LEAF

LEAF Visia Flex vanaf:

€ 24.110,- Help: *De genoemde LEAF Flex prijzen zijn excl. kosten voor het huren van het accupakket (v.a. € 79,-/mnd, looptijd 36 maanden, 12.500 km/jr.). Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen gebaseerd op de meest recente prijslijst en incl. BTW, excl. recyclingbijdrages van € 45,- (auto) en kosten rijklaar maken á € 884,-. Vanaf leaseprijs gebaseerd op Nissan LEAF o.b.v. 60 maanden/12.500km per jaar full operational lease via Nissan Business Finance, incl. verzekering, exclusief BTW en vervangend vervoer. Vraag uw Nissan-dealer naar een offerte op maat.Overeenkomstig 715/2007.EG. Gecombineerd verbruik Nissan LEAF gamma: 15 KWh/100km, CO2-uitstoot: 0 gr/km. Alle wijzigingen en drukfouten voorbehouden aan Nissan Nederland.

De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.